GAD'ın iki projesine ödül

GAD tarafından tasarlanan ve yurtdışında birçok ödül alan AHK Kndu Villaları ile Yaşar Holding için tasarlanan Lojistik ve Akademi binası, Sign of the City Awards’da ödüle layık bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

GAD, Sign of the City Awards’da iki farklı proje ile ödüle layık görüldü.

Gökhan Avcıoğlu/GAD Mimarlık tarafından tasarlanan projelerin ilki “En İyi Müstakil Konut” kategorisinde ödül alan AHK Kndu Villaları oldu.

AHK Kndu Villaları’nın “akıllı ve çevre dostu” olarak öne çıktığını belirten AHK Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit, “Projemizde sürdürülebilirlik kavramını ön planda tuttuk. Konforlu bir evin ötesinde, hayatınızı paylaşıp içinde olmaktan huzur duyacağınız özel bir mahalle kurmayı amaçladık. Aldığımız ödüller de gösteriyor ki; sanırım bunu başardık” dedi.

Yaşar Holding için tasarladı

GAD Office ödüllü ikinci projesini ise Türkiye’nin önde gelen gruplarından Yaşar Holding için tasarladı. YBP, Avrupa Yakası Depo, Lojistik ve Akademi Binası, “En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı” ödülünü aldı.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, “Bu lojistik merkez, kuru bir depodan öte aynı zamanda bizim bir akademimiz olacak. Ürünlerimizin tanıtılacağı, tanınacağı, deneyler yapacağımız bir yer olacak. Kendi ürünlerimizin dışında da başka grupların da profesyonelce lojistik merkezimizden yaralanmasını istiyoruz. Hali hazırda 3-4 farklı firmanın lojistik, dağıtım hizmetleri de burada olacak. Gastronomide dağıtımını yaptığımız ürünlerin kullanımı için akademi iç düzeninde yüksek teknoloji robotik düzen kullanıyoruz. Ayrıca enerji tasarrufu konusunda ciddi çözümler üretildi” diye konuştu.