Hekim Yapı, bayi buluşmasını yaptı

Hekim Yapı, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Bayi Toplantısı’nın 14'sünü; bu yıl Limak Kıbrıs Deluxe Hotel’de, 21-24 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bu seneki bayi toplantısına ev sahipliği yapan Limak Kıbrıs Deluxe Hotel'in en büyük özelliği ise, iç ve dış alanlarının birçok yerinde A1 sınıfı yanmazlık özelliğine sahip HekimBoard otoklavlı fibercement doğal çimento levha kullanılıyor olması. HekimBoard uygulanmış bu tasarımsal özellikteki otelde dört gün süren bayi toplantısı, yurt içi ve yurt dışından gelen 100’den fazla bayinin katılımıyla gerçekleşti.

Organizasyonun ilk günü; bayiler ile Hekim Yapı çalışanlarının katıldığı Hoş Geldin Buluşması kokteyli ile başladı. İkinci gün; Çalıştay ve Uygulama Gezisinin gerçekleşmesinin ardından, bayileri birbirleriyle kaynaştıran dart, langırt ve tavla turnuvaları gerçekleşti.

Organizasyonun üçüncü gününde gerçekleşen ana toplantı ise Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Öner Hekim’in; hoş geldin konuşması, ürün yelpazesine katılan HekimColor markalı renkli levhalar ve önümüzdeki dönem hedefleri hakkında bilgi vermesi ile başladı.

Hekim Holding Y.K.Ü, Yapı Malzemelerinden Sorumlu Teknik Başkan Yardımcısı Sn. Özge Hekim ise konuşmasında; yeni ürün olan HekimColor hakkında ürün detaylarını aktaran kapsamlı bilgiler verdi.

Hekim Yapı Pazarlama ve Satış Koordinatörü Abdullah Yaylı; 2018 yılında yapılan satış ve pazarlama faaliyetleri, sosyal etkinlikler, tanıtım ve reklam çalışmaları, genel işleyiş ve 2019 planları konusunda rakamlar ve grafiklerle bayileri bilgilendirdi. Özellikle ihracat konusuna ağırlık verdiklerini ve çok başarılı sonuçlar elde ettiklerini ileten Abdullah Yaylı, 2019 yılında da ihracat faaliyetlerine hız vermeye devam edeceklerini belirtti.

Hekim Yapı 14. bayi toplantısında, Rüzgâr Mira Okan; ”İyilerin (M)arkasından Konuşulur” başlıklı bayilerin ilgiyle ve dikkatle dinledikleri bir konuşma gerçekleştirdi.

Ardından, çeşitli kategorilerde dereceye giren bayilere; Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim, Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyeleri ve Hekim Yapı Yöneticileri tarafından ödülleri takdim edildi.

Hekim Yapı, bugün 8 şirket, 8 işletme, 191.000 metrekare üretim ve hazır yapı tanıtım alanı, 1000’e yakın çalışanı, 6 kıtada 130'dan fazla ülkeye ihracatı, yurt içi ve yurt dışında 100’den fazla bayisi, 50.000’in üzerinde referansı ile global ölçekte faaliyet gösteriyor.