Koç Holding'e insan kaynakları alanında ödül

Koç Holding, "Kritik Performans Göstergeleri Takip ve İnsan Kaynakları Süreç İyileştirme" projesiyle Brandon Hall Group tarafından Mükemmellik Ödülü'ne layık görüldü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Koç Holding, Kritik Performans Göstergeleri (KPI) Takip ve İnsan Kaynakları Süreç İyileştirme Projesi" ile danışmanlık şirketlerinden biri olan Brandon Hall Group tarafından Mükemmellik Ödülü'ne layık görüldü.   

Koç Holding açıklamasına göre, danışmanlık şirketleri arasında gösterilen Brandon Hall Group'un düzenlediği Mükemmellik Ödülleri'nin bu yılki sahipleri açıklandı. Koç Holding, "KPI Takip ve İnsan Kaynakları Süreç İyileştirme" projesiyle Uluslararası Stevie Ödülleri'ndeki başarısının ardından, dünyanın en prestijli danışmanlık şirketlerinden biri olan Brandon Hall Group tarafından Mükemmellik Ödülü'ne layık görüldü.   

Ödül töreni, 28-30 Ocak 2015 tarihlerinde ABD'de düzenlenecek Mükemmellik Konferansı'nda gerçekleşecek.  

Açıklamaya göre, "KPI Takip ve İnsan Kaynakları Süreç İyileştirme Projesi" ile, Koç Topluluğu'nun İnsan Kaynakları vizyonuna hizmet edecek ölçme ve değerlendirme altyapısı kuruldu. Süreç online bir veri yönetim sistemi ile şirketlere yapılan saha ziyaretlerini içeriyor. 

Proje sayesinde, İnsan Kaynakları uygulamalarının performansı ölçülerek etkinliği değerlendiriliyor. Ölçüm sonuçları, Koç Topluluğu içerisinde şirket bazında analiz edilebildiği gibi, sektörel ve uluslararası bazda kıyaslanabiliyor. Süreç ve göstergelerin değerlendirilmesi neticesinde, iyileştirme alanları tespit ediliyor ve uzun vadeli hedefler belirleniyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir