Legal 500 ilk kez Türkiye'de değerlendirme yaptı

Legal 500, Türkiye'nin önde gelen şirket avukatlarını, üstün çalışmaları ve hukuk alanına yaptığı katkıları göz önünde bulundurarak, GC Powerlist kapsamında ödüllendirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Son 30 yıldır global ölçekli hukuk firmalarının niteliklerini değerlendiren Legal 500, GC Powerlist’in odağını, hukuk alanını ileri taşıyan şirket avukatlarına çevirdi. GC Powerlist, İngiltere, Amerika, Almanya, İsviçre gibi ülkelerin ardından bu yıl ilk kez Türkiye’yi ele aldı ve hukuk alanında fark yaratan 61 şirket avukatını ödüllendirdi. Baker McKenzie ve Türkiye ofisi Esin Avukatlık Ortaklığı’nın katkılarıyla Les Ottomans’da gerçekleşen geceye çok sayıda şirket avukatı ve davetli katılım gösterdi.  

Inovasyon, kalite ve mükemmellik değerlendirildi

GC Powerlist ile, şirket avukatlarının stratejik büyümeye olan katkısına dikkat çekmeyi hedefleyen Legal 500, gerçekleştirdiği kapsamlı araştırma sonucu, kendi alanındaki bir değişime katkı sağlayan ve bu çerçevede örnek teşkil eden inovasyon modelleri geliştiren avukatları değerlendirdi. 

Legal 500 Araştırma Başkanı Dominic Williams, "28 yıldır tüm dünyada hukuk firmalarının niteliklerini değerlendiren Legal 500, GC Powerlist ile odağını şirket içi hukuk servislerine çeviriyor ve hukuk alanını ileri taşıyan şirket avukatlarını ödüllendiriyor. Dünyanın farklı ülkelerinde gerçekleştirilen GC Powerlist’in bu yılki odağı Türkiye'nin en etkili ve inovatif şirket avukatları oldu. Türkiye'nin en iyi ve başarılı hukukçuları kutlarım" şeklinde konuştu. 

Büyük ve orta ölçekli global firmaların yerel temsilciliklerinde görev yapan avukatların, ticari sürece olan katkıları ve kurum içi departmanlarla olan etkileşimini dikkate alan araştırma, inovasyon, kalite ve mükemmellik kriterleri çerçevesinde Türkiye’deki 61 şirket avukatını GC Powerlist kapsamında ödüle layık gördü.