Markafoni bu yıl mağazalaşmaya hız verecek

Geçtiğimiz aylarda İstanbul'un farklı noktalarında aynı anda üç mağaza açan Markofoni'nin dördüncü mağazası da Uniq İstanbul'da açılıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'nin ilk özel alışveriş sitesi olarak yola çıkan Markafoni, Türkiye'deki perakende deneyimini zenginleştirmek için fiziksel mağazalarıyla tüketicileri buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda İstanbul'un farklı noktalarında aynı anda üç mağaza açan Markofoni'nin dördüncü mağazası da Uniq İstanbul'da açılıyor. 

Fiziksel mağazalarınıyenilikçi bir yaklaşımla e-ticaretin tamamlayıcısı ve varolan deneyimlerin ötesinde tasarladıklarını belirten Markafoni CEO'su İlker Baydar, Bukoli iş birliği ile kolini kendi seçtiğin yerden istediğin zaman al seçeneğini de sunduklarını ve PayU altyapısıyla tek tıkla kolay ödeme olanağı ile fark yarattıklarını aktardı. 

"Müşterilerimiz artık mağazaya gelip online sipariş verebiliyor" 

Hem e-ticareti hem de geleneksel perakendeciliği geliştirdiklerini söyleyen Baydar sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Müşterilerimiz artık mağazaya gelip online sipariş verebiliyor, internetten verdiği siparişlerini teslim alıp, iadelerini yapabiliyor. Türkiye'de 7.4 milyon kullanıcımız var. Dijital mecralardaki liderliğimizi koruyarak mağazalarımız sayesinde müşterilerimize daha yakın olmak ve iletişim kanallarımızı çeşitlendirmek istiyoruz. Sektörümüzde liderlik ettiğimiz bu dönüşümden Türkiye ekonomisi kazançlı çıkacaktır" 

130'dan fazla ülkede faaliyet gösteren Naspers'ınçatısı altında faaliyet yürüten Markafoni Grubu 2015 sonunda Zorlu AVM, Ataşehir Novada, İdealtepe sahil yolu olmak üzere 200 ila 700 metrekarelerden oluşan üç mağaza açmıştı. Şubat ayı içerisinde Uniq İstanbul'da da bir mağaza açacak olan Markafoni Grubu'nun 2016 stratejisi doğrultusunda mağazaları artarak devam edecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir