Martı Hemithea Hotel deniz uçağı ile 2.5 saat

Haliç’ten harekete başlayan ve 2,5 saat süren yolculuk 819 lira

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Lüks tatil anlayışını yeniden tanımlayan Martı Hemithea Hotel ve uluslararası “ Mavi Bayrak ” ödüllü Martı Marina & Yacht Club konuklarına sunduğu ayrıcalıklı hizmeti yolculuğa da taşıyor.  14 kişilik deniz uçakları ile İstanbul’u Hisarönü’ne bağlayan Seabird ile Hisarönü’ne seferler başladı. Martı Marina & Yacht Club ve Martı Hemithea Hotel'e 2,5 saatte ulaşım sağlanıyor.

Martı Marina & Yacht Club ve Martı Hemithea Hotel konuklarına kısa ve konforlu bir yolculuk fırsatı sunuyor. Haliç’ten hareketle başlayacak ve sadece 2,5 saatte sürecek lüks yolcuğun sonunda konukları ülkenin en güzel koyu karşılayacak. Rahat ve güvenli ulaşımıyla bilinen Seabird’ün kuşbakışı yeni keşiflerle dolu keyifli yolculuğu 819 TL.

Misafirlerine standartların ve alışkanlıkların üzerinde lüks bir tatil deneyimi yaşatan Martı Hemithea Hotel, tümü manzaralı olmak üzere; kimi asma katlı, kimi jakuzili; bir kısmının içinde ise kurnalı hamamı bulunan toplam 30 oda ve süiti ile konuklarına eşsiz bir konfor sunuyor. American Academy of Hospitaly Sciences (Amerikan Hizmet Bilimleri Akademisi) tarafından verilen dünyanın en saygın ödülü “ International Five Star Diamond” ve "Orta Asya ve Türkiye'nin En İyi Yeni Oteli" ödülüne sahip lüks butik otel Martı Hemithea Hotel; otel içindeki lüks hamam ve SPA’sının yanı sıra; Martı Marina & Yacht Club içindeki farklı konseptte restoran ve barlar, patisserie, şarküteri, market ve butikleri ile hizmet veriyor. Konforlu ve lüks tatiline, yelken keyfini eklemek isteyenler ise Martı Marina & Yacht Club’un eğlenceli su sporlarından yararlanabilir.