Mazars Denge'ye yeni ortak

Mazars Denge’nin Danışmanlık bölümüne Müge Alşan, yeni ortak olarak katıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Merkezi Paris’te bulunan dünyanın saygın denetim ve müşavirlik kuruluşlarından biri olan Mazars Grubunun üyesi Mazars Denge’nin Danışmanlık bölümüne Müge Alşan, yeni ortak olarak katıldı.

Eylül 2014 itibariyle Mazars Denge’ye Danışmanlık Bölümü Ortağı olarak katılan Müge Alşan, ODTÜ İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra kariyerine ilk adımını Yapı Kredi’de Müfettiş Yardımcısı olarak attı. İlerleyen yıllarda mesleğine müfettiş olarak devam eden Alşan, daha sonra kariyerini Kurumsal Risk alanında sürdürmek istedi. Deloitte’da uzun yıllar Kurumsal Risk Hizmetleri alanında farklı pozisyonlarda yönetici olarak görev aldı.

Müge Alşan; birçok sektörde kurumsal yönetim, kurumsal risk yönetimi, süreç ve organizasyonel tasarım, iç, kontrollerin değerlendirilmesi ve iyileştirilmesi, iç denetim (eş kaynak-dış kaynak), iç denetim departmanlarının kurulması, iç denetim departmanları kalite güvence değerlendirmeleri, suiistimal inceleme ve önleme konularında önemli projelerde görev aldı. CIA, CRMA, CFSA sertifikalarına sahip olan Alşan, uzmanlık ve tecrübelerini konuşmacı olarak yer aldığı seminer ve konferanslarda iş dünyasının yöneticileri ve kariyerine bu alanda devam etmek isteyen üniversite öğrencileri ile paylaşarak çeşitli eğitimler verdi.