Mis Plastik, ürün çeşitliliği ile pazar ağını genişletmek istiyor

Üretimlerini Kayseri OSB’de, 15 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 25 bin 500 metrekarelik alanda, 180 personel ile gerçekleştirdiklerini kaydeden Mis Plastik Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Geyin, günlük ortalama 85 bin ila 100 bin adet üretim yaptıklarını vurguladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DİLEK FİDAN

KAYSERİ - ‘Misline’ markası ile mobilya ve yan sanayiine mobilya ayakları ve dekoratif aksesuarlar üreten Mis Plastik, ürün gamını genişletmek için kolları sıvadı. Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, sektöre yenilikler sunmaya odaklandıklarını dile getiren Mis Plastik Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Geyin, “Decoramis markası ile yapı sektörüne yönelik iç mekan ürünleri üzerinde çalışıyoruz. Duvar ve tavan kaplamalarında, özel olarak tasarlanmış plastiklerin yüzeylerine suni deri kaplayarak dekoratif deri panelleri üretiyoruz” dedi.

Üretimlerini Kayseri OSB’de, 15 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 25 bin 500 metrekarelik alanda, 180 personel ile gerçekleştirdiklerini kaydeden Geyin, günlük ortalama 85 bin ila 100 bin adet üretim yaptıklarını vurguladı. Mobilya ve iç yapı dekorasyonunda tamamlayıcı ürün olarak kullanılan plastik, metal ve ahşap aksesuar tasarımlarının yeni teknolojiye göre sürekli geliştiğini ifade eden Geyin, “Bu gelişmeler doğrultusunda, bu iki sektördeki yenilikleri takip ederek, özgün tasarıma sahip inovatif ürünler üretiyoruz” diye konuştu.

“Stoklu çalışabilme imkanına sahibiz”

Ar-Ge çalışmalarına önem verdiklerini ifade eden Geyin, 2016 yılının sonlarına doğru ‘Decoramis’ markası ile yapı dekorasyon malzemeleri sektöründe Türkiye’de ilk kez üretilen bir ürünü portföylerine eklediklerini söyledi. Üretim yöntemine patent aldıkları plastik üzeri deri kaplama sistemi ile banyo, mutfak ve mobilya dolap kapaklarının imalatı için Ar-Ge çalışmalarına bu yıl başladıklarının altını çizen Geyin, “Yüksek üretim kapasitemiz ile stoklu çalışabilme imkanına sahibiz. Bünyemizdeki elektrolize krom ve sarı kaplama tesisi, yüksek kapasiteli ıslak boya tesisi, su transfer baskı (kübik kaplama) tesisi, modern plastik enjeksiyon makineleri ve gelişmiş ileri teknoloji makine parkına sahip kalıphanemizle üretim yapıyoruz. ERP kurumsal kaynak planlaması sistemi ile üretim gerçekleştiriyoruz. Ayrıca ISO 9001-2008 kalite yönetim sistemine sahibiz” ifadelerini kaydetti.

Yurtiçi ve yurtdışı fuarlarını önemsediklerinin altını çizen Geyin, dört kıtada 30 ülkeye Misline ve Decoramis markalı ürünleri ihraç ettiklerini vurguladı. Sektördeki en büyük sorunların taklitçilik ve merdiven altı üretim olduğuna dikkat çeken Geyin, bu konuda yasal düzenlemelerin daha hızlı hayata geçirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Bu konularda ilginizi çekebilir