n11.com, perakende ve turizm sektörünü buluşturdu

E-ticaret platformu n11.com, farklı tatil ürünleri için fiyat karşılaştırmasını mümkün kılan bir alternatif oluşturdu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - n11.com, hem yurt içi hem de yurt dışı için otelleri, turları ve uçak biletlerini ürünleri arasına ekleyerek e-perakende de açık pazar platformları arasında bir ilki gerçekleştirdi. 

n11.com'dan yapılan açıklamaya göre, e-ticaret platformu n11.com, seyahat ürünleri ile tatilcilerin de tercihleri arasına girdi. Türkiye'de ve dünyada, turizm firmaları Booking.com, Skyscanner, VIP Turizm, Bukla Tur gibi birçok farklı marka ile anlaşan ve başka turizm firmalarıyla da anlaşmaya devam eden n11.com, farklı tatil ürünleri için fiyat karşılaştırmasını mümkün kılan bir alternatif oluşturdu. 

"Uçak bileti satışları da karşılaştırmalı fiyatlarla sunuluyor"

Tatil ve eğlence kategorisiyle n11.com, 500 binden fazla otele doğrudan rezervasyon ile satış yaparken, yurt dışı ve yurt içi paket turlar ile "exclusive" turları da tatilcilerin beğenisine sunuluyor. Festivaller ve kişiye özel turların bulunduğu bu paketlerde aynı zamanda uçak bileti satışları da karşılaştırmalı fiyatlarla sunuluyor. Bu sayede müşterilerinin dünyanın dört bir yanına en uygun fiyatlarla uçmasını sağlayacak. Örneğin New York uçak bileti arayan bir kullanıcı, buraya uçak bileti satan farklı online şirketlerin fiyatlarını karşılaştırabilecek ve istediği en ucuz bileti seçebilecek. 

Daha önce açık pazarda bulunmayan bu uygulama ile yurt içi ve yurt dışı turlar n11.com'da listelenerek müşterilerin farklı tur ve fiyat seçenekleri üzerinden tercih yapması mümkün olacak. Böylece turizm sektörünün de açık pazar platformu haline gelen n11.com, perakende ile turizm sektörünü buluşturan platform niteliği kazandı. 

n11.com'un tatil ve eğlence kategorisine "www.n11.com/tatil-eglence" adresinden ulaşılabilecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir