Nazalı Vergi&Hukuk, Andersen Global'in Türkiye yüzü oldu

Dünya genelinde hizmet veren Andersen Global, Türkiye'deki faaliyetlerini Nazalı Vergi&Hukuk işbirliği ile yürütecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünyada 64 farklı noktada iki binin üzerinde vergi ve hukuk profesyonelini bünyesinde barındıran Andersen Global, Türkiye'de hizmet vermek üzere Nazalı Vergi&Hukuk ile işbirliğine gitti.

Gerçekleştirilen bu iş birliğinin somut faydalarının yanında psikolojik olarak da önemli etkileri olduğuna değinen, Nazalı Vergi&Hukuk'un Kurucu ve Yönetici Ortağı Ersin Nazalı, "Bu birliktelik önümüzdeki sürece ilişkin Türk ekonomisine olan uluslararası güvenin ve ilginin çok önemli bir göstergesi olacaktır. Andersen Global; Ortadoğu, Körfez ve Orta Asya ülkelerine sağlayacağı vergi ve hukuk hizmetleri açısından Türkiye'nin merkez olmasını sağlayacaktır. Yerli ve yabancı müvekkillere sunacağımız hizmetlerin de kapsamı artacaktır." dedi.

2016'da mükemmellik ödülü aldı

Ulusal ve uluslararası müvekkillerine birçok farklı alanda hukuki konularda danışmanlık hizmeti sunan Nazalı Vergi&Hukuk, 2016 yılında Türkiye'nin "En İyi Vergi" ve "En İyi Transfer Fiyatlandırması" firması kategorilerinde Global Kurumsal Mükemmellik ödülüne layık görülmüştü.