Nurol GYO'da bayrak değişimi

Nurol GYO’da Genel Müdür Samim Hatipoğlu oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Emlak sektörünün önde gelen isimlerinden Samim Hatipoğlu, Nurol GYO Genel Müdürlüğü’ne atandı. Hatipoğlu, yeni görevine 17 Kasım’da başladı. 

Samim Hatipoğlu kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun olan Samim Hatipoğlu, 1991-2000 döneminde Alarko Holding’de çalıştı. Alarko GYO'nun doğuşunda ve halka açılımında yer aldı. EGSGYO, Süzer Grubu, Yapı Merkezi gibi sektörün önemli kurumlarında Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hatipoğlu, 2002-2005 döneminde Avustralya’da danışmanlık hizmeti verdi. 2006’da FTG Development şirketinin CEO'su oldu, Rusya, BAE gibi ülkelerde 5 milyar doların aşan projeler ile ilgilendi. 

2009’da Rixos Bomonty ve Rixos Elysium Suits projelerini hayata geçiren Hatipoğlu, Alman Bilfinger Berger firması ile bina idaresi, Fransız GL Event ile kongre merkezi yönetim şirketleri açtı. 2011’de kendi firması olan KRONOS'u devreye aldı ve pek çok proje için proje satış hizmeti sundu. Ağaoğlu grubunun dışa açılımı konusunda çalışmalar yaptı. Sonrasında Hashim Property & Investment şirketinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştı.