Özdilek, İstanbul'a adım attı

Özdilek’in İstanbul’daki ilk yatırımı olan ‘Özdilek Center’ bugün açılıyor. 700 milyon dolara mal olan karma projede toplam 2 bin 500 kişiye istihdam sağlanacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye’nin en değerli ilk 100 markası içinde yer alan Özdilek’in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent’ten oluşan karma projesi ‘Özdilek Center’ bugün açılıyor. Özdilek Center projesinde görevli üst düzey yöneticileri ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in ev sahipliği yaptığı toplantıda, Özdilek Center Karma Projesi yatırımı ve Özdilek Holding hedefl eri anlatıldı. İş ve yaşamın merkezi olan Levent’te, Kanyon ve Metrocity’nin tam ortasında hizmet veren proje; 140 mağazanın yer aldığı AVM ile 32 katlı otel ve 33 katlı bir plazadan oluşuyor. İstanbul iş dünyasının kalbi Levent’te direk metro bağlantısı bulunan Özdilek Center’a ait hipermarket, mağaza ve sinema birimlerinde yaklaşık 500 kişiyi istihdam sağlanırken, projedeki diğer mağazalarda da yaklaşık bin 500 kişinin görev alacağı, otel ve iş merkezi ile birlikte düşünüldüğünde proje, toplamda 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak. 

Afyon'da yeni otel yatırımı 

Projenin tanıtımı dolayısıyla düzenlenen toplantıda konuşan Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, yıl içerisinde 10 milyonun üzerinde ziyaretçiye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Özdilek, İstanbul’un kalbinde konumlandırdıkları projenin İstanbul’daki ilk projeleri olduğunu ve arsa bedeli ile birlikte 700 milyon dolara mal olduğunu söyledi. AVM kısmında bugünden itibaren 122 mağazanın açılacağını kahdeden Özdilek, zamanla 140 mağazanın hepsinin açılacağını dile getirdi. Projede 5 yıldızlı, 389 odası ve birçok konferans-toplantı salonu ile uluslararası bir prestije sahip Wyndham Grand da yer alıyor. Özdilek, ileriki dönem de otel yatırımlarının devam edeceğini, Afyon’da bulunan arazilerinde de otel yatırımı gerçekleştirecekleri- AVM yatırımları devam edecek Projenin en dikkat çeken kısımlarından biri AVM bölümü. Toplam 40 bin metrekare kiralanabilir alan, 5 kat ve 140 adet mağazadan oluşan komplekste 13 adet yü k ve servis asansörü , ziyaretçilerin rahat ve kolay dolaşımını sağlamak ü zere 6 ziyaretçi asansörü ve 40 yü rü yen merdiven bulunuyor. ÖzdilekPark İstanbul AVM’de, Media Markt’ın da en büyük şubesi yer alacak. ÖzdilekPark İstanbul AVM ‘de yer alan markalardan bazıları da şöyle: H&M, Media Markt, D&R, Derimod, İpekyol, Koton, Polo Garage, Roman, Vakko Butik, Mango, Mavi, Sarar, Nike, Adidas, Swatch. Hüseyin Özdilek, AVM yatırımlarının da süreceğini anlattı. ni anlattı. Plaza kısmının ise yüzde 40’ının dolu olduğunu söyleyen Özdilek, yıl sonuna kadar burada da yüzde 100’lük doluluk oranına ulaşmayı hedefl ediklerini belirtti. İleriki dönemde halka açılacaklarını da söyleyen Özdilek, emin adımlar ile ilerleyeceklerini dile getirdi.

AVM yatırımları devam edecek 

Projenin en dikkat çeken kısımlarından biri AVM bölümü. Toplam 40 bin metrekare kiralanabilir alan, 5 kat ve 140 adet mağazadan oluşan komplekste 13 adet yü k ve servis asansörü , ziyaretçilerin rahat ve kolay dolaşımını sağlamak ü zere 6 ziyaretçi asansörü ve 40 yü rü yen merdiven bulunuyor. ÖzdilekPark İstanbul AVM’de, Media Markt’ın da en büyük şubesi yer alacak. ÖzdilekPark İstanbul AVM ‘de yer alan markalardan bazıları da şöyle: H&M, Media Markt, D&R, Derimod, İpekyol, Koton, Polo Garage, Roman, Vakko Butik, Mango, Mavi, Sarar, Nike, Adidas, Swatch. Hüseyin Özdilek, AVM yatırımlarının da süreceğini anlattı.