"Yurt içi ve dışında yaygın bir bayii ağı oluşturacağız"

Serhat Mobilya, mobilyayı bir meslek grubundan çıkartıp, sanayileşme yolunda hızla ilerlemeyi hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ (DÜNYA) - Ev mobilyası sektöründe emin adımlarla ilerleyen Serhat Mobilya, mobilyayı bir meslek grubundan çıkartıp, sanayileşme yolunda hızla ilerlemeyi hedefliyor. Serhat Mobilya, yurt içi ve dışında yaygın bayii ağları oluşturacak. 

Serhat Mobilya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuh Mehmet Akkaş, tüketici taleplerini en iyi şekilde değerlendirip, en hızlı hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek, çalışanları ile bir ekip ruhu oluşturduklarını söyledi.

Ev mobilyası sektöründe emin adımlarla ilerlediklerini açıklyana Akkaş, "Firma olarak her zaman kaliteye,estetiğe ve ticaret ahlakına önem verdik. Mobilya sektörünün gelişme ve değişmesinde bize düşen görevlerden hiçbir zaman kaçmadık. Yılların birikimini sektörümüzde bulunan meslektaşlarımıza taşıdık ve paylaştık. Sektörümüzün gelişmesi için her türlü çaba ve gayreti gösterdik ve yeni nesillere vizyon açma gayretini esirgemedik. Uluslararası fuarlarda gerek ziyaretçi gerek katılımcı olarak bulunuyoruz. Buralardan edindiğimiz bilgi ve tecrübeleri firmamız için kullanıyoruz ve inovasyona önem veriyoruz. “Yenilik, değişim ve nostalji” sloganı ile uluslararası pazarlara açılmak ve buralarda hak ettiğimiz yeri yakalayabilmek için gayretli bir şekilde çalışıyoruz. Sektörümüzde ulusal ve uluslararası bilinirliği olan, marka olma hedefi için çalışıyoruz" dedi.