Sinpaş, Metrolife’ı yüzde 30 indirimle satışa çıkardı

Anadolu Yakası'nda 18 proje inşa edip 40 bin kişilik bir mahalle yaratan Sinpaş, bu yakada 19’uncu projesine başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

LEYLA İLHAN / İSTANBUL

Anadolu Yakası'nda 18 proje inşa ederek 40 bin kişilik bir mahalle yaratan Sinpaş, bu yakada 19’uncu projesine başladı. Sancaktepe’de başlayan 454 konut ve 14 bin metrekarelik bir çarşıya sahip Metrolife projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim ve yüzde 20 peşin indirimi ile toplam yüzde 30’varan indirim imkanı sunuluyor. İndirimle birlikte dairelerin fiyatı 290 bin TL’den başlıyor.

Projenin tanıtımında konuşan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, yenilikçi ve cesur vizyonlarıyla bugüne kadar birçok bölgeyi cazibe merkezi haline getirdiklerini söyledi. Gacemer, “Sancaktepe, Sinpaş’ın öncülüğünde hızla yükselen bir bölgemiz. Lagün, Kelebekia, Köyceğiz, Egeboyu projelerimizle bölgeye 2 milyar liralık yatırım yaptık. Şimdi metrosuyla, şehir hastanesi ile Sancaktepe, İstanbul’un en gözde yaşam merkezlerinden biri haline geliyor. Metrolife’da yaşayan bir kişi Üsküdar’daki işine 27 dakikada, Zincirlikuyu’ya ise sadece 45 dakikada ulaşacak. Hem şehrin merkezinde hem de şehrin dışında hissedeceğiniz size özel peyzajı, çarşı alanı ve meydanıyla doğayı ve kentli hayatı birlikte yaşayacaksınız" dedi.

290 bin TL'den başlıyor Projede 59-205 metrekare arasında 1+1’den 4+1’e kadar değişen daire seçenekleri olduğunu aktaran Gecemer, “Projemizde indirimsiz fiyatlar 1+1’lerde 403 bin 800 TL’den 4+1'de ise 1 milyon 542 bin TL’den başlıyor. Yüzde 30 iindirimle birlikte en düşük fiyatlar 290 bin TL’ye geldi” diye konuştu. Metrekare fiyatlarının 4 bin 700 ile 6 bin TL arasında olduğu projede güzel bir ön satış dönemi yaşadıklarını aktaran Gacemer, lansman döneminden de umutlu olduklarını aktardı. Gacemer, Metrolife projesinde, hem yetişkinler, hem de çocuklar için her türlü detayın planlandığını belirterek, şöyle konuştu: “Çatıya yerleştirilen VIP havuzun yanı sıra, geniş teraslı ve bahçeli evleri, sağlık ve sporla iç içe bir yaşama imkan tanıyan bisiklet parkuru ve yürüyüş yolları, park alanı mevcut. Çocukların nitelikli ve eğlenceli zaman geçirmesini sağlayacak meydan parkı ve korupark; hem yeşilin hem de kentli modern yaşamın bir arada özenle işlendiği özel peyzaja sahip.”