TEB, Stevie Awards'ta 10 ödül aldı

TEB, bu yıl 8'incisi düzenlenen ve dünya çapında 1.500'den fazla adayın başvurduğu Grand Stevie Awards'ta, biri altın olmak üzere 10 ödül aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Ekonomi Bankası (TEB), dünyanın saygın ödül organizasyonlarından biri olarak gösterilen Stevie Awards'ta biri altın olmak üzere 10 ödül kazandı. 

TEB açıklamasına göre, Stevie Ödülleri'nin 2013 yılında başlattığı uygulama ile yarışmada en çok ödül alan 10 firmaya kategorilerden bağımsız olarak Grand Stevie Ödülü veriliyor. 

TEB, bu yıl 8'incisi düzenlenen ve dünya çapında 1.500'den fazla adayın başvurduğu Stevie Awards'ta, biri altın olmak üzere 10 ödül aldı. Banka böylece en çok ödül alan şirketler arasına girerek, Türkiye'den Grand Stevie Award'a layık görülen tek kuruluş oldu. 

TEB, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelere (KOBİ) yönelik ilk internet televizyonu "TEB KOBİ TV" ile "Müşteri Hizmetlerinde En İyi Teknoloji Kullanımı" kategorisinde altın ödüle layık görüldü. TEB ayrıca, aynı kategoride "Altın ve Pırlanta Tahsilatı" ile bronz ödülün sahibi oldu. "Müşteri Hizmetlerinde İnovasyon" kategorisinde ise "Girişim Bankacılığı ve Yeni Altın Çağı" ile bronz ödül aldı. 

Finansal okuryazarlık seferberliği kapsamında başlattığı ve 1,5 yılda 100 binden fazla kişiye ulaşan TEB Aile Akademisi de "Müşteri Hizmetlerinde İnovasyon" kategorisinde gümüş ödül kazandı. 

TEB, "Yeni IVR/Web Servis Çözümü" kategorisinde "IVR Sadeleştirme", "Yılın Çağrı Merkezi (100 koltuk üzeri)" kategorisinde "TEB İletişim Merkezi" ve "Müşteri Hizmetlerinde En İyi Teknoloji Kullanımı/Bankacılık" kategorisinde "TEB Çağrı Merkezi" ile de bronz ödüllerin sahibi oldu. 

TEB ayrıca "Yılın Inbound Pazarlama Programları" ve "Yılın Outbound Pazarlama Programları" kategorilerinde de bireysel müşterilerine yönelik "Inbound ve Outbound Pazarlama Programları" ile iki bronz ödül aldı.  . 

 

 

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir