TTNET'li olanlara ilk 6 ay Tivibu Ev hediye

TTNET, yeni ve mevcut tüm internet müşterilerine Tivibu Ev üyeliğini ilk 6 ay boyunca hediye ediyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TTNET açıklamasına göre, herhangi bir internet paketini kullanan ya da yeni alacak olan tüm müşteriler, Türkiye'nin yeni dönem TV platformu Tivibu Ev'i herhangi bir taahhüt vermeden ve sadece kurulum ücreti ödeyerek ilk 6 ay boyunca izleyebilecek. 

Müşteriler ayrıca ilk ay, tüm kanallar ve içeriklerle ücretsiz tanışma fırsatı da elde edecek, kampanya 7 Mart'a kadar geçerli olacak. 

Tivibu Ev dünyasında 27'si HD olmak üzere 177 kanalın yanı sıra, 4 bin 500'den fazla film ve dizi, 2 binden fazla çocuk içeriği, bine yakın belgesel ve yine bine yakın müzik içeriği yer alıyor. 

"Kırmızı Halı" hizmeti sayesinde yıl içerisinde yüzlerce film sinemalardan hemen sonra Tivibu kullanıcıları ile buluşuyor. Ayrıca İtalya Ligi Serie A, Fransa Ligi Ligue 1 ve Portekiz Ligi Primeira Liga'nın maçları ile İngiltere FA Cup karşılaşmaları yıl boyunca canlı olarak Tivibu Spor kanallarında ekranlara geliyor. 

 "Seç İzle", "Tekrar İzle", "Durdur İzle" ve "Geri Al İzle" gibi gelişmiş özellikleriyle kullanıcılarına yepyeni bir televizyon izleme deneyimi yaşatan Tivibu Ev, söz konusu kampanya ile daha fazla kullanıcıyla buluşmaya devam edecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir