‘Ulusal Kahvaltı Günü’nde Genel müdür de banko arkasında!

McDonald’s Genel Müdürü Dilek Dölek Başarır McDonald’s’ın ‘Ulusal Kahvaltı Günü’ olarak kutladığı 4 Nisan’da bankoya geçerek servis yaptı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - McDonald’s Kahvaltı Günü’nde kahvaltı servisi yapan tüm McDonald’s restoranlarında 50 bine yakın Yumurtalı McMuffin ücretsiz olarak servis edildi. 

Türkiye’deki 237 restoranı ile Asya, Pasifik, Ortadoğu ve Afrika’yı içine alan APMEA bölgesindeki 37 pazarın en büyüklerinden biri olan McDonald’s; kahvaltının önemine ve McDonald’s’taki kahvaltı servisine dikkat çekmek amacı ile 4 Nisan’ı ‘Ulusal Kahvaltı Günü’ olarak kutladı. Ulusal Kahvaltı Günü’nde, kahvaltı servisi yapan McDonald’s restoranları on binlerce Yumurtalı McMuffin’i ücretsiz olarak servis etti. Güne besleyici bir kahvaltı ile başlamanın önemini vurgulayan çalışmada McDonald’s’ın yönetim ekibi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da restoranlarda işbaşı yaptı. Ulusal Kahvaltı Günü’nde binlerce kişi restoranlarda uzun kuyruklar oluşturdu. Başarılı ve yoğun geçen Ulusal Kahvaltı Günü’nde; McDonald’s yöneticileri ve çalışanlarının, restoranlarda yemek yiyenlerle dans etmeleri neşeli sahneler oluşturdu. 

Genel müdür de banko arkasında!

McDonald’s Levent’teki restoranında banko gerisinde servis yapan McDonald’s Genel Müdürü Dilek Dölek Başarır; “Kahvaltı servisi yapan restoranlarımızda 50 bine yakın Yumurtalı McMuffin’i servis etmek üzere her disiplinden yöneticimiz; sipariş almak, Yumurtalı McMuffin hazırlamak ve bunları servis etmek gibi, tüm görevlerde iş bölümü yaparak restoran çalışanlarımıza destek oldu. Ulusal Kahvaltı Günü vasıtası ile vermek istediğimiz mesajın arkasında tüm kurumumuzun olduğunu gösterdik. Ülke çapında eş zamanlı gerçekleştirdiğimiz bu çalışma ile kahvaltının önemine ve McDonald’s’ın kahvaltı servisindeki iddiasına dikkat çektik. Böylesine büyük bir başarı, her seviyedeki çalışanlarımızın destekleri sayesinde mümkün oldu. Bu çalışma ile kahvaltıya dikkat çekerken, hep birlikte çalışıp, birlikte eğlenme fırsatı da bulduk” dedi. 

Dünyanın en büyük kahvaltısı

Türkiye’deki McDonald’s organizasyonu 237 restoran ile Asya, Pasifik, Ortadoğu ve Afrika’yı içine alan APMEA bölgesindeki 37 pazarın en büyüklerinden birisi. APMEA bölgesindeki tüm pazarlarda gerçekleştirilen ‘Ulusal Kahvaltı Günü’ dünyanın en büyük kahvaltısı olarak anılıyor. ‘Ulusal Kahvaltı Günü’nde, APMEA bölgesindeki 10 bini aşkın restoranda milyonlarca Yumurtalı McMuffin ücretsiz servis ediliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir