Anadolu Efes, 'Felis'ten üç ödülle döndü

Anadolu Efes, MediaCat Felis Ödülleri’nde üç farklı kategoride ödül kazandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MediaCat Felis Ödülleri’nde üç farklı kategoride ödül kazanan Anadolu Efes, Halkla İlişkiler (PR) kategorisindeki ödülü, geçtiğimiz sezon gerçekleştirdiği iki Euroleague One Team projesiyle birlikte “Uyarlama ve Yerelleştirme” alanında kazandı.

Turkish Airlines Euroleague ve 7DAYS EuroCup takımlarının entegre edildiği kurumsal sosyal sorumluluk programı One Team çerçevesinde Anadolu Etap ve Koruncuk Vakfı iş birliğiyle iki farklı projeyi hayata geçiren Anadolu Efes, bu projelerde, basketbolun metaforları aracılığıyla pek çok çocuğun hayatına dokundu.

Hem Anadolu Etap’ın meyve çiftliklerinde çalışan misafir tarım işçilerinin çocukları MİÇO’lara hem de Koruncuklara basketbol eğitimi veren Anadolu Efes, katılımcı çocukların sosyal ve kişisel gelişimlerinin güçlenmesine katkı sağladı.

Anadolu Efes, mobil kategorinin “Mobil Uygulamalar” alt kategorisinde ise basketbolseverlerin hayatını kolaylaştıran mobil uygulaması sayesinde Felis’in sahibi oldu.

Google Playstore ve iOS App Store üzerinden indirilebilen Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması, basketbolseverlere sunduğu fırsatlar itibarıyla Türkiye’nin en kapsamlı taraftar platformu olma özelliğini elinde bulunduruyor.

Mobil uygulama üzerinden saniyeler içerisinde Fan Club üyesi olabilen basketbolseverler, hem partner markaların kendilerine sunduğu avantajlardan yararlanıyor hem de Anadolu Efes Spor Kulübü’nün gerçekleştirdiği taraftar etkinliklerine katılım fırsatı bulabiliyor.

Anadolu Efes Spor Kulübü’ne Promo ve Aktivasyon kategorisinin “Sponsorlu veya Müşterek Kampanyalar” bölümünde başarı ödülü getiren kampanyalar ise Marmara Forum ile birlikte gerçekleştirilen “Fauller Kaçsın – Marmara Forum’dan Hediyen Gelsin” ve “McDonald’s ile Anadolu Efes Kampüs Tribünü” oldu.

Marmara Forum ile gerçekleştirilen uygulama kapsamında basketbolseverler, Euroleague maçlarındaki rakip takım oyuncularının faul atışlarında 2’de 0 ya da 3’te 0 atması sayesinde Marmara Forum’dan hediye kazanıyorlar.

“McDonald’s ile Anadolu Efes Kampüs Tribünü” uygulamasında ise Anadolu Efes’in Euroleague’deki maçlarında oluşturulan özel tribün bloğundan bilet alan üniversiteliler, rahat oturma gruplarında maç izlerken aynı zamanda Big Mac menünün de sahibi oluyor.

MediaCat Felis Ödülleri’nde başarı elde eden markalar, ödüllerini Zorlu PSM’de düzenlenecek törende aldılar.