Aroma Akseki Dağ Koşusu'nda rota İtalya

Aroma Akseki Dağ Koşusu, 1 Temmuz'da gerçekleşecek. Bu yıl 10'uncusu düzenlenecek olan Aroma Akseki Dağ Koşusu'nda ilk dört sırayı alacak sporcular, İtalya'daki Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA)

Atletizmde Türkiye'nin en önemli organizasyonlarından Aroma Akseki Dağ Koşusu'nda 10'uncu yıl heyecanı yaşanıyor. Akseki'de 1.348 metredeki parkurun ev sahipliği yaptığı Aroma Akseki Dağ Koşusu'nda start, 1 Temmuz'da verilecek. 9 yıldır Aroma'nın ana sponsorluğunu üstlendiği organizasyonda 300'den fazla sporcu ter dökecek. Genç kadınlar, genç erkekler, büyük kadınlar ve büyük erkekler olmak üzere dört ayrı kategoride yapılacak olan Aroma Akseki Dağ Koşusu'nda ilk dörde girecek 16 sporcu ülkemizi İtalya'da temsil edecek.

Aroma Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Atom Duruk, yıllarca voleybol liglerine yaptıkları sponsorluğun yanında Akseki Dağ Koşusu'na da Aroma olarak destek verdiklerini belirterek, “Ülkemizde Akseki Dağ Koşusu gibi organizasyonların büyümesi, değerli sporcuların yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Önümüzdeki yıllarla birlikte Aroma Akseki Dağ Koşusu'nun bir marka olacağını düşünüyorum. Aroma Akseki Dağ Koşusu'nda ilk dört sırayı alacak olan sporcularımızın İtalya'da Türkiye'yi başarıyla temsil edeceğine inancımız tam” dedi.