Beşiktaş ABD'li guard ile anlaştı

Erkek Basketbol Takımı, DJ Seeley kadrosuna kattı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, DJ Seeley kadrosuna kattı. 25 yaşında ve 1.93 metre boyundaki Seeley, geçen sezon son 7 maçta forma giydiği Manresa'da yüzde 65 gibi inanılmaz bir üçlük yüzdesiyle oynayarak takımının ligde kalmasına katkı yaptı.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, ABD'li guard DJ Seeley ile anlaşmaya vardı.

Transferi başarılı oyun kurucunun menajeri Misko Raznatovic kişisel Twitter hesabından duyurdu. 25 yaşındaki 1.93 boyundaki oyun kurucu, gelecek sezon siyah beyazlı formayı terletecek.

Takımının ligde kalmasını sağladı
Profesyonel kariyerine 2013-14 sezonunda Sırbistan'ın Sırbistan ekibi Radnicki'de başlayan Seeley, aynı sezonun ortasında Almanya'nın Madi Beyruth takımına transfer oldu. Geçen sezon bir süre D-League'de forma giyen genç oyuncu, İspanya Ligi'nde sezonun bitimine 7 maç kala Manresa'ya geçti. Seeley ligde kalma mücadelesi veren takımına 26'da 17 üçlük ile beklenmedik ölçüde katkı yaptı ve Manresa bir galibiyet farkla ligde kalmayı başardı.

Seeley, Manresa'da forma giydiği 7 maçta 13 sayı, yüzde 65.4 üçlük, yüzde 83.3 serbest atış, 2.4 ribaund ve 2.3 asist ortalamalarıyla oynadı.

twit-orta.jpg