Beşiktaş-Club Brugge maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Kara Kartallar sahaya doğum gününü temsil eden 19.03'e denk gelen maçta Brugge'ü elemek için çıkıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde adını son 8'e yazdırmak için bugün sahaya çıkıyor. 19 Mart'a, yani Beşiktaş'ın doğum gününü temsil eden 19.03'e denk gelen maçta Kara Kartallar, Olimpiyat'taki 70 bine yakın taraftarının desteğiyle Liverpool'un ardından Brugge'ü de elemenin eşiğinde... Beşiktaş, Belçika'da 2-1 kaybettiği maçın rövanşında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 22:05'te başlayacak mücadelede tur için avantajlı skoru elde etmeye çalışacak. Nefesleri kesececek mücadele Star TV'den canlı yayınlanacak.

Deplasmanda oynanan ilk karşılaşmayı 2-1 kaybeden siyah-beyazlılar, deplasmanda rakibine gol attığı için 1-0 ve 2 farklı her türlü galibiyette tur atlayan taraf olacak. 1-0 dışındaki tek farklı Beşiktaş galibiyetlerinde (3-2,4-3, 5-4 gibi) tur atlayan taraf konuk ekip olacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Tolga - Opare (Serdar), Franco, Necip, Motta - Veli, Atiba (Mustafa Pektemek) - Gökhan, Tolgay, Olcay - Demba Ba

Brugge: Ryan - Meunier, Mechele, Duarte, De Bock - Simons, Vormer, De Fauw - Rafaelov, De Sutter, Izquierdo

Biletler tükendi

Kulübün Protokol Müdür Ahmet Ateş Twitter'dan yaptığı açıklamada; Club Brugge ile oynanacak maça daha 4 gün olmasına rağmen şimdiden 64 bin 867 kişiye ulaştıklarını açıkladı. Ahmet Ateş, Twitter hesabından "C.Brugge maçı satılan bilet 47.651 adet + 13.938 kombine + kulüp sponsor 2.298 adet + Uefa sponsor 989 adet toplam 64.876 kişiyiz. Yarın Güney'den 2.650, Kuzey'den 300, Doğu'dan 750 bilet, Batı'dan 500 bilet daha saat 12.00 de çıkacak, hem passoligten hem de kağıt bilet olarak" dedi.

'Beşiktaşlılar için en gururlu, en onurlu gün'

Bu arada Beşiktaş Başkanı Fikret Orman kulübün 112'inci kuruluş yılı nedeni ile bir mesaj yayımladı.

"Hepimiz, dünyadaki tüm Beşiktaşlılar için en gururlu, en onurlu gün... "diye başladığı mesajında Başkan Orman şu ifadeleri kullandı:

"Bugün 19.03.2015...
Hepimiz, dünyadaki tüm Beşiktaşlılar için en gururlu, en onurlu gün...
Beşiktaşımız, Serencebey semtinde yirmi iki yürekli büyüğümüz tarafından kurulmuş, 112 yıldır nesillerden nesillere gururla taşınmış, milyonların sevgisiyle bugünkü çağdaş düzeyine ulaşmıştır. Beşiktaş'ı 112 yıldır tertemiz duygular, sevgi, aşk, fedakarlık, emek, hizmet, dayanışma, birlik ve beraberlik ayakta tutmuştur. Bizim en büyük gücümüz, bu değerlerimizdir.
Beşiktaşımız, Türkiye'nin en büyük, ilk ve öncü kulübüdür. 112 yıldır ezeli rekabet, ebedi dostluk çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz sportif yarışta büyük bir tarih yazdık.
Beşiktaşımız'ı bir semt takımı olarak doğup, dünyanın tanıdığı bir kulüp haline getiren şanlı tarihine; yeni zaferler, yeni şampiyonluklar, Avrupa ve dünya arenasında başarılarla dolu devamlılık, çağdaş vizyon kazandırmak için hep beraber omuz omuza, yılmadan, azimle çalışmaya devam edeceğiz.
Siyah-Beyaz renklere gönül veren siz değerli taraftarlarımız oldukça nice 112 yıllar kutlamaya devam edeceğiz.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanı olarak kulübümüzün 112. yılında dünyadaki tüm Beşiktaşlılar'ı en içten dileklerimle kutluyor, Beşiktaşımız'ın bugünlere gelmesinde emek vermiş tüm değerli Beşiktaşlılar'ı minnetle, şükranla anıyorum."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir