Beşiktaş, Motta ile anlaştı

Siyah-beyazlı kulüp, geride kalan sezonu kiralık olarak kadrosunda geçiren Brezilyalı oyuncu için kulübü Corinthians'a 1,1 milyon euro bonservis ödeneceğini duyurdu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Beşiktaş, geride kalan sezonu kiralık olarak kadrosunda geçiren Brezilyalı savunma oyuncusu Ramon Motta ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen özel durum açıklamasında, "Ramon de Moraes Motta'nın transferine ilişkin olarak Corinthians Kulübü ve oyuncunun kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre daha önce kiralık kontratında satın alma opsiyonu 2,5 milyon euro olan oyuncunun transferi için, Corinthians kulübüne 1,1 milyon euro ödenecektir" denildi.

Motta ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı vurgulanırken, oyuncunun 2014-2015 sezonu için 1,2 milyon euro, 2015-2016 sezonu için 1,1 milyon euro ve opsiyonlu olan  2016-2017 sezonu için ise 1,2 milyon euro garanti ücret alacağı, ayrıca 10 bin euro da maç başı ücret ödeneceği ifade edildi.