Beşiktaş'a icra şoku!

Bir reklam şirketi Beşiktaş Kulübü'nden alacakları için icra takibi başlattı. Akaretler'deki 13. katta tüm masa sandalye ve eşyalara haciz konulup toplandı. Kamyonlar eşyaları taşımak için dışarıda bekliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Beşiktaş haciz şoku yaşıyor. 8 milyon 839 bin dolarlık borç için haciz memurları Akaretler'deki kulübün kapısına dayandı.

Haciz memurlarının kulüp binasına gelmesinin ardından siyah-beyazlı kulübün avukatları rotasını Akaretler'e çevirdi.

Haciz memurları ile avukatlar arasında arbede

Haciz memurları ve avukatlar Kulüp binasına geldiğinde tatsız olayların yaşandığı, kulüp avukatlarının, hacize gelen memurları ve avukatları içeriye almak istemedikleri öğrenildi. Bu sırada arbede yaşandığı belirtildi. İçeriden alınan bilgilere göre sert tartışmalar oldu.

Memurlar içeri girince yapılan görüşmede kulüpte para olmadığı için ödeme yapılamayacağı anlaşıldı. İçerideki mallar için tutanak hazırlandı. Haciz işlemi yeniden başlatıldı. Kapıda 2 adet kamyonun beklediği, kulüp binası arkasında 1 kamyonun daha bulunduğu görüldü. Eşyaları götürmek için kamyon getirildiği dikkat çekerken, haciz memurları Başkanın ve Yönetimin oturduğu 13. kattaki tüm masa sandalye ve eşyaları toplattıkları öğrenildi.
İlerleyen süre içinde kulüp binasındaki eşyaların çıkarılması ve kamyonlar ile götürülmesi bekleniyor.

Borçların Yıldırım Demirören zamanından kalma olduğu ve Fikret Orman Yönetimi'nde bir ödeme protokolüne bağlanarak vadelere bağlanmışsa da söz konusu protokole uyulmadığından icra takibine kaldığı yerden devam edildiği belirtildi. 

Av. Mehmet Dedeoğlu imzasıyla yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Yıldırım Demirören dönemi borçlarından Beşiktaş Kulübü'nün aktif Tanıtım'a olan 10 Milyon Dolar'a yakın olan borcu İstanbul 1. İcra Müdürlüğü'nden ilamlı icra takibine konulması üzerine Sayın Fikret Orman yönetimi tarafından her ne kadar bir ödeme protokolüne bağlanarak vadelere bağlanmışsa da söz konusu protokole uyulmadığından maalesef icra takibine kaldığı yerden devam edilerek Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.ş'nin tüm mal varlıklarına haciz işlemi uygulanmak zorunda kalınmıştır. Haciz işlemlerine başlanmadan önce Beşiktaş Kulübü'ne yapmış olduğumuz tüm başvuru ve görüşme taleplerinden olumlu bir sonuç alınamamıştır.

Borçlu Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş hakkında İstanbul 1'inci İcra Müdürlüğü'nden başlatılan icra takip miktarı faizler hariç 8 milyon 839 bin 602,42 USD'dir

Kamuoyunan bilgisine saygı ile duyurulur."

Bu konularda ilginizi çekebilir