Büşra ve Elvan, Türkiye'yi Deaflympics'te temsil ediyor

Samsun'un ev sahipliğinde düzenlenen 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda, yedi kişilik yol bisikleti ekibindeki Vestel çalışanları Büşra Çetinkaya ve Elvan Topal Türkiye’yi temsil ediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Büşra Çetinkaya ve Elvan Topal, Deaflympics 2017’de yol bisikleti branşında Türkiye’yi temsil ediyor. Yedi kişilik yol bisikleti takımında yer alan ve Eşit Şans Projesi kapsamında 2015’te Vestel’de çalışma hayatına başlayan Büşra ile Elvan, milli forma ile madalya mücadelesi veriyor.

Büşra Çetinkaya, Deaflympics 2017’de 1000 metre sprint, bireysel yol yarışı ve bireysel zamana karşı kategorilerinde yer alırken, Elvan Topal ise bireysel yol yarışı ve puan yarışında Türkiye’yi temsil edecek.

3 bini aşkın sporcu ve 5 binin üzerinde katılımcının yer aldığı Deaflympics 2017’de yol bisikletinde 1000 metre sprint mücadelesi 19 Temmuz’da tamamlandı. Bu disiplinde yarışan Büşra Çetinkaya 18.21’lik derecesi ile finale kalamadı.

Deaflympics 2017 yol bisikleti branşında 21 Temmuz’da bireysel zamana karşı, 23 Temmuz’da yol yarışı ve 25 Temmuz’da puan yarışları düzenlenecek.