Counter Strike Turnuvası 23 Haziran’da İstanbul'da

Dünyaca ünlü Counter Strike turnuvası BLAST Pro Series 23 Haziran 2018 tarihinde Ülker Etkinlik ve Spor Salonu’nda düzenlenecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünyaca ünlü Counter Strike turnuvası BLAST Pro Series, dünyanın en iyi 6 e-spor takımını İstanbul'da bir araya getiriyor.

Etkinlik 23 Haziran 2018 tarihinde Ülker Etkinlik ve Spor Salonu’nda düzenlenecek. Takımlar BLAST Pro Series'in ikonik kupasını ve 250.000 USD'lik ödül havuzunu paylaşmak için kıyasıya yarışacak.

Tamamı kapalı olan arenada, dijital bir rekabet ortamına dönüştürülen bir sahnede: A şeklinde hazırlanacak podyum üzerinde, 6 takım, aynı anda dev ekranda, yüzlerce hareket eden ışığın içinde, birbirinden ünlü isimlerin seslendirmeleriyle mücadele edecek. Daha önce hiç yaşanmayan bu canlı deneyim, Türkiye'de ilk defa olarak sunulacak ve e-sporun en büyük yıldızları sahnede olacak.

Dünyanın en iyi 6 e-spor takımı karşılaşacak

Ülker Etkinlik ve Spor Salonu’nda düzenlenecek olan BLAST Pro Series’de dünyanın en iyi e-spor takımlarıyla birlikte Türkiye’nin gururu Space Soldiers da yer alacak.

Turnuvaya SK Gaming, FaZe Clan, Space Soldiers, Astralis, Efsanevi Ninjas in Pyjamas ve 2018 Major'un şampiyonu Cloud9  takımları katılacak.

e-spor tutkunlarına unutulmaz bir gün yaşatacak olan ve Türk takımı Space Soldiers’ın da mücadele edeceği etkinliğin biletleri 2 Nisan'dan itibaren satışa sunulacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir