Dörtlü Final'de oynayacak takımlar son taktik antrenmanlarını yaptı

Basketbolda bugün başlayacak THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde mücadele edecek Fenerbahçe, Real Madrid, CSKA Moskova ve Olympiakos, son taktik antrenmanlarını yaptı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Basketbolda bugün başlayacak THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde mücadele edecek Fenerbahçe, Real Madrid, CSKA Moskova ve Olympiakos, son taktik antrenmanlarını yaptı.

Maçların oynanacağı Sinan Erdem Spor Salonu'nda antrenmana çıkan 4 ekibin çalışmalarının ilk on beşer dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Dörtlü Final'de yer aldıkları için çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Sezon başından bu yana üzerimizde büyük bir baskı vardı. Burada olmayı başardık. Çok güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Müthiş bir taraftar desteğini arkamıza alacağız. Biz hazırız. Real Madrid çok değişik özelliklere sahip bir takım. Onlarla defalarca oynadık. Real Madrid'e karşı nasıl oynayacağımızı iyi biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli takımın kaptanı Melih Mahmutoğlu ise Dörtlü Final'de bulunmanın çok özel bir durum olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

"Öncelikli hedefimiz Real Madrid maçı. Bu maça en iyi şekilde hazırlandık. İnşallah maçın sonucu istediğimiz gibi olur ve finale kalırız. Real Madrid'i daha önce 60 sayılarda tuttuk. Bunu yapmak kolay değil ama aynı şekilde başaracak güçteyiz. Konsantre olursak onların hızlı hücumda iyi oynamalarını durdurabiliriz. Taraftarı düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Çok ekstra özel duygular bunlar. Tek amacımız, seyircimizle burada çok güzel bir atmosferde, kendi şehrimizde kupaya uzanmak olacak."

Öte yandan Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde nisan ayının En Değerli Oyuncusu (MVP) seçilen Bogdan Bogdanovic'e sahanın ortasında plaketini takdim etti.

Takımlar sabah şut antrenmanı yaptıktan sonra yarı final maçlarının saatini bekleyecek.

Dörtlü Final'in ilk maçında bugün saat 18.30'da CSKA Moskova ile Olympiakos karşılaşacak. Fenerbahçe ise Real Madrid'le saat 21.30'da karşı karşıya gelecek.