Drogba İstanbul'da

Galatasaray, Shanghai Shenhua takımından transfer ettiği dünyaca ünlü Fildişi Sahilli oyuncu Drogba, İstanbul'a geldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
İSTANBUL - Sarı-kırmızılı takımın 1,5 futbol sezonu için renklerine bağladığı Fildişi Sahilli futbolcu Didier Yves Drogba taşıyan özel uçak saat 17.30 sularında Atatürk Havalimanı'na indi. 
 
Uçak, özel jetler için kullanılan hangara alınırken, Fildişi Sahilli oyuncu ve beraberindekiler burada uçaktan indiler.
 
Özel jette Drogba ve aile bireyleriyle birlikte Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, Sportif Koordinatör Bülent Tulun ve menajeri Ceylan Çalışkan da bulundu. Uçağı havalimanında Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak ve kulüp yetkilileri karşıladı. 
 
[PAGE]
 
37606-001.jpg
 
Drogba uçaktan inerken merdivenlerinde kendisine verilen sarı-kırmızılı bayrağı açtı ve basın mensuplarına poz verdi.
 
Fildişi Sahilli futbolcu, hangarda yapılan karşılamanın ardından kendisi için bekletilen minibüse bindi ve bu araçla Genel Havacılık Terminali'nden çıkış yaptı. Yıldız oyuncuyu, terminal çıkışında ise çok sayıda taraftar karşıladı.
 
Kendisini bekleyen taraftarları selamladı
 
Fildişi Sahilli futbolcu, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nden çıkış yaparken, alandan ayrılmadan önce kendisini karşılamaya gelen taraftarları selamladı.
 
Terminalin çıkış kapısı önünde duran Drogba, üzerinde isminin yazılı olduğu sarı-kırmızılı atkıyı havaya kaldırarak taraftarlara gösterdi. Fildişi Sahilli futbolcu, şapkasını çıkarıp kendisine sevgi gösterilerinde bulunan taraftarları selamladı. Drogba'nın, bir süre taraftarın coşkusunu hayranlıkla izlediği görüldü. 
 
Drogba'yı terminalin kapısında gören taraftarlar ise meşaleler yakıp tezahüratlarla yeni transferlerine sevgi gösterileri yaptı. Sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi, taraftarları selamladıktan sonra yeniden terminale girdi. 
 
Drogba, daha sonra terminalden ayrılarak Florya Metin Oktay Tesisleri'ne doğru yola çıktı. 
 
Yeni bir sayfa açtım
 
Drogba, sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim ile bir araya geldi.
 
Yönetim kurulu salonunda gerçekleştirilen buluşmada Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst ve yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak'ın yanı sıra, Londra'dan İstanbul'a gelişinde Drogba'ya eşlik eden yönetim kurulu üyesi Emir Sarıgül ile sportif koordinatör Bülent Tulun da yer aldı. 
 
 
drogba1.jpg
 
Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, Drogba'nın Terim ile buluşmasında, ''Fatih Terim ile daha önce Türkiye'nin Fildişi Sahili ile yaptığı milli maçta tanışmıştık. Burada olmaktan çok mutluyum. Yeni bir sayfa açtım. Elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım'' dediği kaydedildi.
 
Teknik direktör Terim'in ise dünyanın en önemli ve neredeyse en kariyerli oyuncularından birisini transfer ettiklerini belirterek, ''Umut ediyorum hep beraber güzel güzel maçlarımıza, hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Önemli bir isim, önemli bir kariyer. Kendisini burada görmekten son derece mutluyum. İnşallah o da burada kendisini, seyircilerimizle, takımımızla camiamızla evinde gibi hissedecek. Arkadaşları da bunu hissettireceklerdir"  diye konuştu.