Fenerbahçe'den "yorumsuz" yorum

Fenerbahçe Spor Kulubü, TFF'nin 'siyasi sloganlara ceza vermiyoruz' duyurusuna internet sitesinden yayınladığı belgeyle cevap verdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fenerbahçe Spor Kulübü, internet sitesinden 'yorumsuz' başlığı altında yayınladığı temsilci raporu ile Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) yanıt verdi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu dün bir basın toplantısı düzenlemiş ve siyasi sloganlar nedeniyle TFF'nin kulübe ceza verdiğini iddia etmişti. Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu da Saracoğlu tribünlerinde taraftarların attığı “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganının suçmuş gibi gösterilip, gözlemci raporlarında yer aldığını söyleyip, bu duruma tepki göstermişti.

Bu açıklamalar üzerine bugün TFF, hiçbir spor kulübünün, tribünlerden yükselen siyasi ve sosyal sloganlar sebebiyle PFDK’ya sevk edilmediğini bildiren bir açıklama yaptı.

Akşam saatlerinde ise Fenerbahçe Kulübü resmi sitesinden “Yorumsuz” başlığı altında, “Takımımızın, ligin 21. haftasında Kasımpaşa A.Ş. ile oynadığı maçın Temsilci Raporu’nun 5.sayfasını ekte görüşlerinize ’yorumsuz’ olarak sunuyoruz” diyerek TFF'nin bu açıklamalarına yanıt verdi.

İşte o tutanak:

tutanak.jpg

Bu konularda ilginizi çekebilir