Fenerium'a Euroleague bereketi

Euroleague şampiyonluğu tişört satışlarının rekor rakama ulaşmasını sağladı. Yönetim bunun üzerine yeni üretim siparişleri verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fenerbahçe erkek basketbol takımının Euroleague’de elde ettiği tarihi şampiyonluk Fenerium’un kasasına da yansıdı. Avrupa’nın kulüpler düzeyinde en büyük turnuvasında kazanılan şampiyonluğun anısına bastırılan tişörtlerden 15 günde 35 bin adet satıldı.

Kısa sürede yaşanan büyük ilgiyle stokların bitme noktasına gelmesi üzerine Fenerium şampiyonluk tişörtlerinden ikinci parti üretim için sipariş verdi. 35 bin tişörtün satışından Fenerbahçe’nin kasasına 1,5 Milyon TL girdi.

Fenerium tarihinde ilk kez bir tişörtün bu satış rakamlarına ulaştığını belirten Genel Müdür Mümtaz Karakaya “Hem Avrupa Şampiyonluğu başarısının camiamız üzerinde yarattığı büyük mutluluk, hem de Türkiye Ligi’nde final serisinin devam ediyor olması tişörtlere ilgiyi sıcak tutuyor. Sadece Fenerbahçe taraftarları değil farklı takımlara gönül vermiş sporseverlerin de tişörtlere ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk tişörtlerinin yanı sıra Fenerium Euroleague şampiyonluğuna özel birçok farklı üründe çalıştı. Şal, şapka, mug şu an satışta olan diğer ürünler. Çok yakında minyatür kupa, rozet, anahtarlık gibi ürünlerde satışta olacak. Sezon başından bu yana basketbol özelinde çalışılan ürünlerden elde edilen toplam gelir 6 Milyon TL’ yi aşmış durumda.
Sporseverler Euroleague şampiyonluk tişörtlerini Fenerium mağazalarından ve www.fenerium.com.tr internet satış sitesinden 39,95 - 44,95 - 49,95 TL aralığında değişen fiyatlarla satın alabiliyorlar.