Final Four'da eşleşmeler belli oldu

Fenerbahçe Ülker ve CSKA Moskova'nın ardından Real Madrid ve Olympiakos da Dörtlü Final'e yükseldi. Madrid'de 15-17 Mayıs'ta yapılacak organizasyonun ilk gününde Fenerbahçe Ülker-Real Madrid, CSKA Moskova-Olympiakos karşı karşıya gelecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi dördüncü maçlarının sonunda Dörtlü Final'e yükselen takımlar belli oldu. 

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'in yanı sıra Rusya'dan CSKA Moskova, İspanya'dan Real Madrid ve Yunanistan'dan Olympiakos, 15-17 Mayıs'ta İspanya'nın başkenti Madrid'de yapılacak Dörtlü Final organizasyonunda mücadele edecek. 

Çeyrek final serisinde Dörtlü Final'e ilk Fenerbahçe Ülker yükseldi. Sarı-lacivertli takım, son şampiyon İsrail'in Maccabi Electra ekibi ile oynadığı seriyi 3-0 bitirerek maç kaybetmeden Madrid vizesi alan tek oldu. CSKA Moskova ise Yunan ekibi Panathinaikos ile dün oynadığı dördüncü maç sonunda seriyi 3-1 kazanarak adını Dörtlü Final'e yazdırdı. 

Çeyrek finalde dün akşam oynanan maçlarda, Dörtlü Final'e ev sahipliği yapacak Real Madrid, dördüncü karşılaşmada Anadolu Efes'i deplasmanda 76-63 yenerek seriyi 3-1 kazandı. Olympiakos da sahasında Barcelona'yı 71-68 yenerek seriyi 3-1 aldı ve Dörtlü Final'e yükseldi. 

Dörtlü Final'deki ilk maçlarda Fenerbahçe Ülker, ev sahibi Real Madrid ile karşılaşacak. CSKA Moskova ise Olympiakos ile karşı karşıya gelecek.  

Bu konularda ilginizi çekebilir