Genç futbolcu hayatını kaybetti

Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ESKİŞEHİR - Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu hayatını kaybetti.  Eskişehir Kulubü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ediz Bahtiyaroğlu'nu bu gece geçirdiği rahatsızlık sonucu kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm futbol camiasına baş sağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.
Açıklamada, konuyla ilgili detaylı bilgilerin gün içinde verileceği kaydedildi.
Öte yandan, Bahtiyaroğlu'nun ölüm haberini alan Eskişehir Kulubü Başkanı Halil Ünal, Teknik Direktör Ersun Yanal, futbolcular ve çok sayıda taraftar, futbolcunun Batıkent Mahallesi Aytekin Sokak'taki evine akın etti.

Akşam saatlerinde antrenmandaydı

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, "Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahaleye göre, kalp krizi gibi gözüküyor. Ama tabii işlemler devam ediyor. Bugün saat 09.00 gibi herhalde her şey netleşmiş olur. Benim olaydan saat 01.30 gibi haberim oldu. Maalesef çok değerli bir futbolcumuzu çok genç yaşta kaybettik, herkesin başı sağ olsun" dedi.

Evde rahatsızlandı

Öte yandan, dün akşam saatlerinde takımıyla antrenmana çıkan Bosna-Hersek asıllı futbolcunun gece evinde rahatsızlanması üzerine evde bulunan kız arkadaşının, 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istediği öğrenildi. Bunun üzerine eve gelen sağlık görevlileri, yaptığı incelemede, genç futbolcunun hayatını kaybettiğini belirledi.
Ediz Bahtiyaroğlu'nun cenazesi, polisin olay yerindeki incelemesini tamamlamasının ardından otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.
Bosna-Hersek asıllı 26 yaşındaki Bahtiyaroğlu, Ankaraspor, Ankaragücü ve Bucaspor formaları giydi. Bahtiyaroğlu, geçen sezonun devre arasında Eskişehirspor'a transfer olmuştu.
 

Bu konularda ilginizi çekebilir