Gençlerbirliği Üzülmez ile anlaştı

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Cavcav, teknik direktör Üzülmez ile anlaştıklarını açıkladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Üzülmez'in de yer aldığı, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki yönetim kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "İbrahim Üzülmez ile anlaştık. Yılmaz hocanın mukavelesini bugün tek taraflı feshediyoruz ancak federasyon kapalı olduğu için resmi işlemleri yılbaşında sonra yapacağız" dedi.

Üzülmez'in başarıya aç bir teknik direktör olduğuna dikkati çeken Cavcav, teknik adamın, futbolculuk döneminde 11 yıl Beşiktaş'ta oynadığına işaret ederek, "Çok sayıda değerli hocalarla çalışmış, milli takım görmüş ve Elazığspor'da 6 maçta takımı lider duruma çıkartmış. Kendisini kanıtlayacak. Birinci ligde (Süper Lig) bir kulübe gitmesinin onun için paradan daha önemli olduğunu kabul etti" diye konuştu.

Üzülmez'le anlaştıklarını ve herhangi bir problem olmadığını anlatan Cavcav, "Türkiye Futbol Federasyonu tatilde. Yılmaz hocanın mukavelesini bugün tek taraflı feshediyoruz. Ancak federasyon kapalı olduğu için resmi işlemleri yılbaşında sonra yapacağız" ifadelerini kullandı.