Göztepe’nin 90 yıllık hasreti sona erdi

Göztepe Spor Kulübü, yeni tesisine kavuştu. Göztepe’nin 90’ıncı yılında açılan tesisin açılışı Göztepe'nin efsane kadrosunun oyuncuları ve taraftarların katılımı ile gerçekleşti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - Temelleri geçen yıl atılan Urla Torasan mevkiinde bulunan Göztepe Adnan Süvari Tesisleri; Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe'nin efsane kadrosunun oyuncuları  ve taraftarların katılımı ile 13 Ağustos Çarşamba günü açıldı.  

Göztepe’nin 90’ıncı yılında hizmete giren Adnan Süvari Tesisleri’nin açılış konuşmasını Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil  yaptı. Başkan Mehmet Sepil, “Bizler Göztepemiz’in kuruluş hikayesinde olduğu gibi isyan ruhu ile yaktığımız meşaleyi zaferden zafere taşımayı hedefliyoruz. Zaferlere giden yolda bugün açılışını yapacağımız Adnan Süvari Tesislerimizin katkısı çok büyük olacak. Göztepe Spor Kulübü’nün a takımının çalışmalarını yapacağı Adnan Süvari Tesislerinde geleceğin Göztepe’sinin temellerini atacağız" dedi. Sepil sözlerini şu şekilde sürdürdü;

"Bizler bu hedefleri planlayarak,  bu amaçta çalışmalar yaparken en büyük destekçimiz elbette her zaman olduğu gibi taraftarlarımız olacaktır. Zafere giden yolda taraftarımıza büyük iş düşüyor. Siz değerli taraftarlarımızın kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda takımımıza destek olacağınızdan hiç şüphem yok. Amatör kümeye düştüğü kötü yıllarda bile maçlarını 15 binin üzerinde taraftarın izlediği futbol takımımız, bizlere o günleri yaşatmayacağı gibi, sizlerin desteğiyle büyük başarılara imza atacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Çünkü tüm takım arkadaşlarımızla bu inancı hayata geçirmek için çalışıyoruz."

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Sayın Mehmet Sepil yaptığı konuşmanın ardından,  Urla'da açılan tesislere ismi konulan Adnan Süvari'yi anlatması için efsane futbolcu Nevzat Güzelırmak'ı konuşma yapmak üzere kürsüye davet etti.

“Göztepe'ye Yakışır Vefa Örneği Gösterildi”

Efsane Futbolcu Nevzat Güzelırmak,  89 yıllık bir rüyanın gerçek olduğunu dile getirirken; "Öncelikle Göztepemiz'e bu tesisi kazandıran ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Efsane takımımızın antrenörü Adnan hocamızı unutmayıp Göztepe'ye yakışır bir vefa örneği gösterildiği için mutluluğum bir kat daha arttı. Göztepemiz yeni tesisleri sayesinde sayısız başarılar elde edeceğine inancım tamdır"dedi.

Fatih Terim: Göztepe ile ayrı bir gönül bağım var

Göztepe'nin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirten  Milli Takımlar Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim; "Göztepe ile aramda sadece teknik direktör hoca ilişki yok. ben Göztepe ile ayrı bir gönül bağı kurdum. Göztepe'de 6 ay görev yaptım.1.lig maçları 7 bin kişiye oynanırken biz Göztepe olarak Aydın maçını 20 bin kişiye oynadık. Göztepe ülkemizin sempatisini kazanmış büyük bir kulüp. Hiç eksilmeyen hep artan taraftar kitlesine sahip.Bu camia süper ligde olmayı hak ediyor. Tüm kamuoyunun ortak düşüncesi budur. Göztepe'ye süper lig çok yakışacaktır. Göztepe Spor Kulübü Başkanı Sayın Mehmet Sepil vizyonu çok geniş bu doğrultuda Başkanı tüm camia desteklemelidir.Bugün Göztepe için buradayım. Yarın tekrar Göztepe için çağırırlarsa koşa koşa gelirim. Böyle güzel tesisin meydana gelmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir