Göztepe’nin forma sponsoru Folkart

İzmir’in önde gelen inşaat şirketlerinden Folkart, yapılan anlaşma ile Göztepe Spor Kulübü’ne forma sponsoru oldu. Göztepe Spor Kulübü ve Folkart arasındaki anlaşma bir yıl sürecek. Sarı kırmızılı ekip, Süper Lig’e çıkarsa ekstra prim alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Folkart İnşaat Şirketi, Göztepe Spor Kulübü’nün 2015-2016 sezonunda forma sponsoru oldu. Bir yıl sürecek anlaşma ile Folkart, Göztepe’nin formasında yer alacak. Sarı kırmızılı ekibin Süper Lig’e çıkması halinde Folkart, Göztepe Spor Kulübü’ne ek prim verecek. İzmirli Folkart ayrıca İzmir’in bir diğer takımı Karşıyaka Spor Kulübü’ne de forma sponsoru oldu. Folkart e Karşıyaka arasındaki sponsorluk anlaşması da bir yıl sürecek ve Karışyaka’nın Süper Lig’e çıkması halinde ek prim verilecek.

Sponsorluğun detaylarının açıklandığı basın toplantıda Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ve Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten hazır bulundu.

Mehmet Sepil: Her şey İzmir İçin

Basın toplantısında konuşan Başkanımız Mehmet Sepil; “Göztepe Spor Kulübü olarak her platformda aynı mesajı verdik. Biz ne yapıyorsak İzmir için yapıyoruz. Göztepe, Karşıyaka rekabeti İzmir’in sembolüdür. Bu iki kulübün, İzmir’in değerli şirketinin ismini formalarında taşıması çok önemlidir. Bu İzmir kimliğinin bir göstergesidir. Bu anlaşmanın maddi boyutunun bir önemi yoktur. Değerli olan verdiği mesajdır. Folkart, İzmir’in içinden çıkan çok başarılı bir şirket. Biz formaya kolay kolay reklam almayacağımızı kamuoyu ile paylaşmıştık. Böyle bir projede yer almak, taşıdığı mesaj açısından çok değerlidir. İzmir’in buna ihtiyacı var. Rekorlar kitabına girmiş 80 bin kişi ile oynanan ve rekabetin saha içinde kaldığı zamanlardan, rekabetin saha dışına taşındığı ortamlara geldik. Bu tür olayları engellemek için birlikte hareket etmemizin doğru olacağına inanıyorum. ”Biz Birlikte İzmir’iz” mesajını  verdiği için Folkart’a ve bu projenin mimarı olan Kulüp CEO’muz Kerem Ertan’a teşekkür ediyorum ”dedi.

Mesut Sancak: Folkart İzmir’e yatırım yapıyor

İzmir’in önde gelen inşaat şirketlerinden Folkart’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak basın toplantısında gerçekleştirdiği konuşmada, “Tüm kurumlar bulundukları şehirlere ve Türkiye’ye her alanda yatırım yapmalıdır. Eğer biz İzmir’de bulunuyorsak ve bu şehirde para kazanıyorsak bu kentin değerlerine sahip çıkmalı, kente değer katan kurumlara her zaman destek olmalıyız. Folkart olarak her zaman bu amaç çerçevesinde ilerledik; spordan sanata, eğitimden kültürel faaliyetlere kadar çok sayıda etkinliğe destek verdik ve vermeye devam ediyoruz.  Bunu bir lütuf olarak değil, bir görev olarak görüyoruz. Folkart olarak spor alanında yaptığımız yatırımlara bir yenisi daha ekledik ve de “Ezeli rekabeti”n yanına “Ebedi kardeşliği” gelmesini istedik. Göztepe A.Ş ve Karşıyaka Spor Kulübü, başarılarla dolu tarihleriyle İzmir’in adını her platformda en iyi şekilde temsil ediyor. Biz de sponsor olarak bu temsile küçük de olsa bir katkı sağlamayı kendimize görev gördük. Bu sene başlangıç olarak 2015-2016 sezonu her iki takımımızın da göğüs sponsoru olacağız. Bir üst tura geçen takımlarımıza da ayrıca Folkart ek primi vereceğiz. Umarım sponsorluğumuz her iki takımada uğurlu gelir ve bu sezon Süper Lig’e çıkma başarısı gösterirler. Her iki takımımıza da gönülden başarılar diliyorum.