Hacıosmanoğlu ilk kez konuştu

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe'nin Trabzon'da uğradığı silahlı saldırı sonrası ilk açıklamasında "Futbolun içerisinde rekabet var. Mücadelemiz var. Ama bu olay farklı bir olay. En ağır tepkiyi koyan biziz" ifadelerini kullandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Trabzon'da uğradığı silahlı saldırıyı değerlendiren Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Böylesine bir olayı hiçbir Trabzonsporlu kabul etmez. Bundan sonra bizim de, herkesin de yapacakları vardır." dedi.

'Beyaz Futbol' adlı programa telefonla bağlanan Bordo-Mavili kulübün başkanı Hacıosmanoğlu'nun ifadelerinden satır başları şu şekilde:

"En ağır tepkiyi koyan biziz"

"Futbolun içerisinde rekabet var. Mücadelemiz var. Ama bu olay farklı bir olay. En ağır tepkiyi koyan biziz. Böylesine bir olayı hiçbir Trabzonsporlu kabul etmez. Bundan sonra bizim de, herkesin de yapacakları vardır. Bunun sporla, adamlıkla, insanlıkla alakası yoktur. Umarım bundan sonra dünyada hiçbir takımın başına gelmez."

"Fenerbahçe'den kimseyi aramadım"

"Fenerbahçe Kulübü'nden kimseyi aramadım. Biz kulüp olarak yapacağımızı yaptık, daha da yapmaya devam edeceğiz. Bu olay sporla alakalı değil. Onun için sportif faaliyetleri doğru bulmuyorum. Adli makamlar olayın detaylarını ortaya çıkarmalı. Liglerin ertelenmesini gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum."