İşte Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları

Fenerbahçe 2017/2018 sezonu formalarını sosyal medya hesapları ve web siteleri üzerinden duyurdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fenerbahçe Spor Kulübü 2017/18 futbol sezonunda giyeceği formaları duyurdu. Sarı-lacivertlilerin yeni sezon formaları için hazırlanan kampanyanın sloganı, 'Farkını OrtayaKoy' olarak ortaya çıktı.

İşte Fenerbahçe'nin yeni formalarıİşte Fenerbahçe'nin yeni formaları

Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi 'Efsane Çubuklu Maç Forması'nın bu sezonki tasarımında 103 golle şampiyon olunan, rekorlarla dolu 88-89 sezonunun çubuklu formasından esintiler görülüyor. Sade çizgilerle tasarlanan 2017/18 Çubuklu Maç Forması, lacivert V yaka detayıyla dikkat çekerken, omuz bölümünde adidas'ın simgesi üç bant, sırt kısmında ise geçtiğimiz sezondan farklı olarak altta çubukların devam ettiği düz lacivert bir zemin mevcut.

Sarı Maç Forması

2017/18 sezonu Fenerbahçe Sarı Forma da, taraftarın uzun yıllardır özlemle beklediği sarı renkli tasarımı ile öne çıkıyor. Deplasman karşılaşmalarında giyilecek formanın yanlarında bulunan lacivert üç bant ile birleşen beyaz polo yakası ve kol uçlarındaki beyaz detayı ise Fenerbahçe'nin kuruluş renklerine ithaf edildi.

Yeşil Maç Forması

Fenerbahçe 2017/18 sezonunda hem iç saha hem de dış saha alternatifi olarak tasarlanan yeşil renkteki 3. forma, Fenerbahçe'nin logosundaki palamut dalından ilham alınarak tasarlandı.

2017/18 sezonu yeni formaları 8 Temmuz itibariyle, kulüp mağazalarından ve internet sitesi üzerinden taraftarların beğenisine sunuluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir