Kanarya, adidas ile anlaşmasını uzattı

2004 yılından bu yana Fenerbahçe'nin "Resmi Ürün Tedarikçisi" olan adidas'ın sözleşmesi yenilendi; bu işbirliği 2019'a kadar sürecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
İSTANBUL - Fenerbahçe adidas ile anlaşmasını 2019'a kadar uzattı. Bu işbirliği ile, adidas Türkiye, 5 yıl daha Fenerbahçe Spor Kulübü'nün tüm kategorilerdeki futbol takımlarının "Resmi Ürün Tedarikçisi" olmaya devam edecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Başkanvekili Abdullah Kiğılı ve adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Eduard Massier'in katıldığı imza töreni Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda düzenlendi.

Galibiyet mücadelemiz adidas desteği ile sürecek

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, Türkiye'nin en köklü ve güçlü kulüplerinden Fenerbahçe ile adidas işbirliğinin önümüzdeki dönemde devam edecek olmasından mutluluk duyduklarını belirtti. Kiğılı şöyle konuştu:

"Fenerbahçe Türkiye'nin sadece köklü değil, aynı zamanda en güçlü ve başarılı spor kulübüdür. Fenerbahçe'nin başarılarla örülü tarihinde adidas her zaman desteğini hissettiğimiz bir marka, ailemizin bir parçası oldu. adidas ile değerli işbirliğinin önümüzdeki dönemde de devam edecek olması Fenerbahçe camiası için çok anlamlı.  adidas ile 2004 tarihinden bu yana devam eden işbirliğimizin kapsamı, sözleşme içeriğimizin yeniden düzenlenmesiyle, daha kapsamlı hale geldi, bu da bizi ayrıca heyecanlandırıyor. Sponsorluk anlaşmamızın tüm Fenerbahçe camiası ve adidas için hayırlı olmasını diliyorum."

Fenerbahçe sponsorluğu ile futbolun yanında olmaya devam edeceğiz

Bu anlaşma ile Fenerbahçe-adidas Türkiye işbirliğinin yeni bir döneme girdiğini belirten adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Eduard Massier şunları söyledi:

"Fenerbahçe ile bugün imzaladığımız sözleşme hem kulübümüz hem de markamız açısından çok değerli. Türkiye'nin bu köklü ve güçlü kulübü ile işbirliğimizi 2019 yılına kadar uzatarak 15 yıla tamamlamaktan mutluluk duyuyoruz.  2014-2015 futbol sezonundan itibaren geçerli olacak 5 senelik yeni sözleşme ile Fenerbahçe Spor Kulübü'ne bağlı tüm kategorilerdeki futbol takımlarının 'Resmi Ürün Tedarikçisi' olmaya devam edeceğiz. Yeni sponsorluk sözleşmemiz, futbola verdiğimiz desteğin ve bu alandaki liderliğimizin pekiştirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Ülkemizde sporun gelişimine destek verirken, Fenerbahçe Futbol Takımı'nın performansına da en üst düzeyde katkıda bulunmayı hedefliyoruz."

2004'ten bu yana Fenerbahçe Spor Kulübü'ne bağlı tüm futbol takımlarının "Resmi Ürün Tedarikçisi" olan adidas Türkiye, 2019 yılına kadar uzatılan anlaşma kapsamında, futbol kategorisi takımlarının bütün maç, kamp ve antrenman malzemelerini tedarik edecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir