Karabükspor'da soğuk duş

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren, 11 haftada 7 yenilgi alan kırmızı-mavili ekip, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda karşılaştığı 3. Lig ekiplerinden Sivas Dört Eylül Belediyespor maçında da mağlup oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KARABÜK - Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren, 11 haftada 7 kez mağlup olan Kardemir Karabükspor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda karşılaştığı 3. Lig ekiplerinden Sivas Dört Eylül Belediyespor'a da 2-1 yenildi. 

Ligdeki 11 karşılaşmadan ikişer galibiyet ve beraberlik, 7 yenilgi alarak topladığı 8 puanla 17. sırada yer bulabilen Karabük ekibi, Ziraat Türkiye Kupası'nda da kötü günler geçiriyor. 

Süper Lig'de geçen hafta sahasında karşılaştığı Beşiktaş'a 2-1 kaybeden Kardemir Karabükspor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda Sivas Dört Eylül Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı. 

Sivas Dört Eylül Belediyespor ile grubun ilk maçına Abdulaziz Demircan, İbrahim Serdar Aydın Emre Sorgun,  Bertul Kocabaş ve Alpay Koçaklı gibi ligde oynama şansı bulamayan futbolcularla çıkan Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın takımı, bu maçtan da 2-1 mağlup ayrıldı. 

Karabük temsilcisi, İstanbul Başakşehir'in 3 puanla lider olduğu D Grubu'nda, Sivas Dört Eylül Belediyespor ve MKE Ankaragücü'nün ardından 4. ve son sırada yer aldı. 

Kardemir Karabükspor, ligin 12. haftasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını, Rize'de yapacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir