Kocaman görevine devam ediyor

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, teknik direktör Aykut Kocaman'ın görevine devam ettiğini açıkladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Kardemir Karabükspor maçından sonra istifa ettiğini açıklayan ancak yönetim kurulunun istifasını kabul etmediği teknik direktör Aykut Kocaman'ın görevine devam ettiğini bildirdi.

Kiğılı, "Hocamızın durumu konuşuldu ama zaten durumu pazar gününden netleşmişti. Pazar günü hocamız, başkanımızla, yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla, futbolcularla beraber uzun uzun yapılan görüşmeler neticesinde göreve devam ettiğini karşılıklı olarak teyit etti. Bugüne kadar değişen bir şey olmadı" diye konuştu.

Kocaman'ın göreve devam etmesinde futbolcuların mı yoksa başkanın mı sözlerinin önemli olduğu sorusu üzerine Kiğılı, şunları kaydetti:

"Ben bu suali sorulmamış kabul ediyorum. Fenerbahçe bir bütündür, başkanı ve yönetimiyle, futbolcularıyla. Herkes rahat olsun, Aykut görevine devam ediyor."

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kiğılı, teknik heyetin cuma günü kendilerine transfer için liste vereceğini bildirdi.