Milliler lösemili çocuklarla buluştu

A Milli Futbol Takımı forması giyen oyunculardan Fenerbahçeli Mehmet Topal, Borussia Dortmundlu Nuri Şahin ve Beşiktaşlı Olcay Şahan, LÖSEV'e destek amacıyla düzenlenen organizasyona katıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Milli oyuncular  Lösemili Çocuklar Vakfı'na (LÖSEV) destek için toplandı. Etiler'de bulunan Günaydın Steakhouse Restaurant'ta Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal'ın organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinlikte, Nuri Şahin ile Olcay Şahan da hazır bulundu. 

Lösemi tedavisi gören bir grup çocukla bir araya gelen futbolcular ve tanınmış isimler, Kemik İliği Bankası ile Kemik İliği Doku Bankası kurulması çabalarına dikkati çekti. 

Oyuncular yaptıkları açıklamalarda, bu çalışmalara farkındalık yaratmak için ellerinden geleni yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. 

Organizasyonda, eski milli futbolcu Tümer Metin, oyuncu Zuhal Topal ve komedyen Ceyhun Yılmaz ile Nuri Şahin'in eşi Tuğba Şahin de yer aldı. 

Türkiye'de Kemik İliği Bankası ve Kemik İliği Doku Bankası kurulabilmesi için LÖSEV'in 2008 yılından beri çaba harcadığı belirtilirken, bu çabaların sonuçlandırılması halinde bir yılda bir milyon donöre ulaşılabileceği ifade edildi.