Olimpiyat Stadı'nda derbi heyecanı

Spor Toto Süper Lig'de 2015'in ilk derbisinde yarın Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak maçı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Spor Toto Süper Lig'de 2015'in ilk derbisi yarın Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak "dev" maçı, rahatsızlığının ardından geçen hafta sahalara dönen FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Derbide dördüncü hakem olarak Özgüç Türkalp, ilave yardımcı hakemler olarak da Süleyman Abay ile Hakan Ceylan görev alacak.  

Süper Lig'de 16. haftaya Beşiktaş 35 puanla lider girerken, Galatasaray ise 32 puanla üçüncü sırada bulunuyor. 

Siyah-beyazlılar, derbiyi de kazanarak ligde üst üste 8. galibiyetini alıp, devre arası tatiline lider girmek amacında. Galatasaray ise 8 maçtır yenilmediği rakibini mağlup edip, zirve yarışında siyah-beyazlılarla puanları eşitlemek istiyor. 

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbide konuk Galatasaray'ın taraftarları Atatürk Olimpiyat Stadı'nda takımlarını destekleyemeyecek. "Dört büyükler"in arasında oynanan maçlardaki deplasman yasağının bu sezon da sürmesi nedeniyle, sarı-kırmızılı taraftarlar stada alınmayacak. 

İki takım, hazırlıklarını bu akşam yapacakları antrenmanlarla tamamlayacak.  

Bu konularda ilginizi çekebilir