OPET A Milli Basketbol Takımı'nın akaryakıt tedarikçisi oldu

OPET, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun enerji sponsoru oluyor. İki kurum arasında imzalanan anlaşma ile OPET, iki yıl boyunca tüm federasyon araçlarının yakıt ihtiyacını karşılayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


SİBEL SANCAKLI

İSTANBUL - A Milli Erkek Basketbol Takımı, Ülker Sports Arena’da oynadığı Ukrayna ile hazırlık maçı öncesi düzenlenen törenle, OPET'le iki yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca ve TBF CEO’su Ömer Onan'ın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninin sunuculuğunu Mustafa Özben üstlendi.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Federasyonumuzun gelişiminin sürekliliği açısından özel şirketlerin desteği bizim için çok değerli. Hedeflerimize ulaşmak için aldığımız kamu desteğine ek olarak; özel sektörde yer alan kuruluşlarımızla da ortak hareket etmenin heyecanını yaşıyoruz. Bu kapsamda OPET’in Avrupa Basketbol Şampiyonası’nın ve federasyonumuzun enerji sponsoru olduğunu anons etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Tüm OPET ailesine aramız hoş geldiniz diyor; Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda mücadele edecek Milli Takımımıza huzurlarınızda bu zorlu turnuvada şimdiden büyük başarılar diliyorum” dedi.

OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, “Spor, insanları ortak nokta ve tutkuda buluşturan, hareket, enerji, sağlık, eğlence, birlik, başarı gibi pozitif kavramları çağrıştırması sebebiyle OPET markasının desteklediği ve sahiplendiği bir alan. Bugün, sektörün büyük markaları arasındaki tek yerli şirket olarak, Türk sporunun başarılarının yarınlara taşınabilmesi için, Türk halkının futboldan sonra en sevdiği spor dalı olan basketbola destek vermekten de gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Anlaşmayla iki yıl boyunca tüm federasyon araçlarının yakıtını sağlayacak. Reklam filmi Eurobasket 2017 karşılaşmaları öncesinde yayınlanacak.