Özbek'ten 'Riekerink' açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, Riekerink ile yollarına devam edeceklerini belirterek, "Yönetim olarak Bay Riekerink'i destekliyoruz, kulübü başarıya götüreceğine son derece inanıyoruz." dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Ritz Carlton Otel'de gerçekleştirilen "Sports&Business Summit"te düzenlenen panelde Türk sporunun sorunlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Panelin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Özbek, futbol takımlarının teknik direktörü Jan Olde Riekerink ile yollarını ayırarak, teknik direktörlük için Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile anlaşacaklarına yönelik yorumların dedikodudan ibaret olduğunu dile getirdi.

Hollandalı teknik adam Riekerink'i başarılı bulduklarını anlatan Özbek, "Galatasaray'ın hocası Bay Riekerink'tir. Galatasaray, Bay Riekerink ile yoluna devam edecektir. Yönetim olarak Bay Riekerink'i destekliyoruz, kulübü başarıya götüreceğine son derece inanıyoruz. Herkes bunu böyle bilsin." şeklinde görüş belirtti.Dolayısıyla bu üç neticeye bizim saygı göstermemiz lazım. Ancak yarışın her dönem favorisi olma hususundan vazgeçmiş değiliz. Galatasaray'ı motive edecek hareketlerimizden vazgeçmememiz lazım. İki maç kaybetti diye Galatasaray'ın yarıştan kopması söz konusu değil. İddia ediyorum, Galatasaray şampiyonluğun en önemli adaylarından biridir." diye konuştu.