PFDK ceza yağdıracak

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ile Beşiktaşlı Mustafa Pektemek ve Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ile Beşiktaşlı futbolcu Mustafa Pektemek ve Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk'u tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti. 

TFF'den yapılan açıklamada, Fenerbahçe-Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören Emre Belözoğlu'nun hakareti, sarı-lacivertli takımın da çirkin ve kötü tezahürat ve saha olayları nedenleriyle PFDK'ya sevk edildiği bildirildi.

"Pektemek kural dışı hareket etti, Buruk sportmenliğe aykırı davrandı"

Kardemir Karabükspor-Beşiktaş maçında kırmızı kart gören siyah-beyazlı futbolcu Mustafa Pektemek'in ise kural dışı hareketi, Gaziantepspor-Galatasaray maçında, evsahibi ekibin teknik direktörü Okan Buruk, sportmenliğe aykırı hareketi, Gaziantepspor Kulübü de çirkin, kötü tezahürat ve saha olayları nedenleriyle PFDK'ya sevk edildiği açıklandı. 

Bu arada, PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor'un futbolcusu Ercan Yazıcı, Şanlıurfasporlu futbolcu Hüseyin Tok ve Kayserisporlu futbolcu Fonseca tedbirli olarak, Kayserispor, Kayserispor idarecisi Süleyman Hurma ve Denizlispor'un PFDK'ya sevkine karar verildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir