Potada dev maç yarın!

Türkiye Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes ile Fenerbahçe Ülker yarın karşı karşıya gelecek. Dünyaca ünlü Sırp antrenörler Ivkovic ile Obradovic, Türkiye'de ilk kez takımlarının başında birbirlerine rakip olacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye Basketbol Ligi'nin 13. haftasında zirveyi ilgilendiren önemli maçta Anadolu Efes ile Fenerbahçe Ülker yarın karşı karşıya gelecek. 

Anadolu Efes'in evsahipliğinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 19.30'da başlayacak. 

Ligde hafta içinde oynanan maçlarda Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş'u 73-72, Fenerbahçe Ülker ise Torku Konyaspor'u 98-61 yenmişti. 

Türkiye Basketbol Ligi'nde 13. hafta maçları öncesi 10 galibiyet ve 2 mağlubiyeti olan Fenerbahçe Ülker liderliğe yükselirken, 9 galibiyet ve 3 mağlubiyeti bulunan Anadolu Efes ise averajla üçüncü sırada yer alıyor. 

Ivkovic ile Obradovic'in Türkiye'de ilk randevusu 

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Ülker arasındaki yarınki dev maç aynı zamanda iki takımın dünyaca ünlü Sırp başantrenörlerini Türkiye'de ilk kez karşı karşıya getirecek. 

Fenerbahçe Ülker'de ikinci sezonunu geçiren ve ilk sezonunda takımını şampiyonluğa taşıyan Zeljko Obradovic ile sezon başında Anadolu Efes'in başına getirilen Dusan Ivkovic, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Türkiye'de ilk kez birbirlerine rakip olacak. 

128. kez karşılaşacaklar  

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Ülker, yarınki maçla birlikte 128. kez karşı karşıya gelecek. 

İki takım arasında geride kalan resmi maçlardan 78'ini lacivert-beyazlılar, 49'unu sarı-lacivertliler kazandı. 

Taraflar arasında Türkiye Basketbol Ligi'nde yapılan 112 maçtan ise 68'inde Anadolu Efes, 44'ünde Fenerbahçe Ülker galip geldi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir