Real Madrid'de Benitez'e tam destek

Real Madrid Kulübü Başkanı Perez, "Benitez, tam güvenimize ve desteğimize sahiptir" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, El Clasico'da Barcelona karşısında alınan 4-0'lık yenilgi sonrasında eleştiri oklarının hedefi haline gelen teknik direktör Rafael Benitez'e güvendiklerini ve tam destek verdiklerini söyledi.

Real Madrid Yönetim Kurulu'nun toplantısından sonra basın mensuplarının karşısına çıkan ve İspanyol basınındaki "Madrid'de büyük kriz" iddialarına cevap veren Perez, "Rafael Benitez, tam güvenimize ve desteğimize sahiptir" dedi.

Benitez'in takımda yeni çalışmaya başladığını, sezon başında eksiklere rağmen çok iyi sonuçlar aldığını belirten Perez, "Benitez, profesyonelliği, kariyeri, tecrübesi için seçildi ve bu takımdan maksimum verimi alma kapasitesine sahip biri. Benitez'in çalışmalarının sonucunu alacağımızdan eminiz" ifadelerini kullandı.

'Futbolcuların isteksizliği söz konusu bile olmaz'

Perez, Barcelona maçında Real Madridli futbolcuların isteksiz oynadığı suçlamalarını asla kabul etmediğini vurgulayıp, "Çok kötü bir maç oynadık ama futbolcuların isteksizliği söz konusu bile olmaz" diye konuştu. 

Öte yandan Florentino Perez, erken seçime gitme olasılığının olmadığını da açıkladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 10 puanla lider durumda olan Real Madrid, İspanya Birinci Futbol Ligi'nde ise 30 puanla lider Barcelona'nın 6 puan gerisinde 3. sırada bulunuyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir