Sneijder gidiyor mu? Dursun Özbek açıkladı

Galatasaray Başkanı Özbek, Sneijder'in takımda kalıp kalmayacağıyla alakalı açıklama yaptı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Anadolu Ajansı'nın Spor Masası'na konuk olan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takım hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

Kulüpteki geleceği merak edilen Wesley Sneijder hakkında görüşmelerin sürdüğünü dile getiren Başkan Özbek, ortada kişisel bir problemin olmadığını, Sneijder'in çok önemli bir oyuncu olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Uzun yıllar bize hizmet etmiş bir futbolcu. Hem futbolcu, hem kulübün belli hedefleri var. Arda'da bizim oyuncumuzdu, ama kariyeri planlaması gereği ayrılması gerekti. Futbolcu ve kulüplerin, kendi geleceklerini planlamaya hakkı var. Sneijder'in planları varsa buna saygı duymak gerekiyor. Galatasaray'ın da kendisine göre planları var. Sneijder'le kişisel bir çatışmamız yok. Bu noktada görüşmelerimiz sürüyor." 

"Koşan bir takım yaratmak istiyoruz"

Dünyadaki bütün takımların yenilendiğini bildiren başkan Özbek, "Bizim kadromuz 4-5 yıldır hemen hemen aynı. Bizim de yenilenmemiz gerekiyor. Galatasaray'ın da hedefleri var. Daha iyi futbol oynayan bir takım kurmak istiyoruz. Galatasaray daha çok koşan bir takım istiyor. Takımlar yeni isimler bulma, yeni heyecanlar yaratma içinde oluyor. Galatasaray'ın ortaya koyduğu durum da bu" şeklinde açıklamalarda bulundu.