Stajyerler için “Geleceğe Yolculuk”

Yeşim Tekstil, yaz döneminde firmaya gelen üniversite stajyerlerine yönelik bir dizi eğitim programını kapsayan “Geleceğe Yolculuk Stajyer Gelişim Programı”nı geçtiğimiz günlerde başlattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DİDEM ERYAR ÜNLÜ

Yeşim Tekstil, yaz döneminde firmaya gelen üniversite stajyerlerine yönelik bir dizi eğitim programını kapsayan “Geleceğe Yolculuk Stajyer Gelişim Programı”nı geçtiğimiz günlerde başlattı. Firmadaki yöneticiler ve uzmanlar tarafından verilecek program, ilk olarak Yalın Ofis Şefi Neslin Özkaya’nın “Yalın Yönetim Modeli” eğitimiyle başladı. 

Stajyerler tarafından ilgiyle dinlenen Neslin Özkaya’nın eğitiminde, yalın yönetim ve üretim ile ilgili bilgilerle birlikte değer ve israf konularına odaklanılarak, firmada bu konuda yapılan uygulamalar da anlatıldı. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da temmuz- ağustos aylarında her hafta düzenli olarak gerçekleşecek Stajyer Gelişim Programı kapsamında; 15 Temmuz’da BU1 Direktörü Mazhar Kazancıoğlu “Global Satış ve Pazarlama”, 22 Temmuz’da Sosyal Uygunluk Uzmanı Münire Erol Oglou “Sosyal Uygunluk ve Önemi”, 29 Temmuz’da BU1 Nike Inc. Müdürü Gülsüm Ekmekçi “Paramı Yönetebiliyorum”, 5 Ağustos’ta İnsan Kaynakları Yöneticisi Özlem Şenkoyuncu “Hayatının Lideri Ol!”, 12 Ağustos’ta İnsan Kaynakları Uzmanı Gözde Elmaskaya “Mülakat Teknikleri”, 19 Ağustos’ta Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur “Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük”, 26 Ağustos’ta Kumaş Planlama Müdürü Emre Demiralay “Steve Jobs gibi Düşünmek” eğitimlerini verecekler. Gençlere mesleki ve teknik bilginin yanı sıra geleceğe dönük vizyon da kazandırmayı hedefl eyen bu programın sonunda stajyerlere sertifika da verilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir