Taksim'de Rus turist bıçaklanarak öldürüldü

Taksim'de, 4 kişi ile kavga eden Rus turist Vyacheslav Vasilievich Neçipporçuk bıçaklanarak öldürüldü. Olaya ilişkin İEM'den yapılan açıklamada, "Olayla ilgili inceleme neticesinde, şüpheliler ile Rus turistin sataşması sonucu tartışma yaşandığı, devamında olayın gerçekleştiği anlaşılmış, olayı gerçekleştiren şüphelilerden Ş.Y. ve U.A. kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şüpheliler "Kasten Öldürme" suçundan adli makamlara sevk edilmiştir" denildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Beyoğlu'ndaki bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Hüseyinağa Mahallesi'nde bir sokakta Rus turist Vyacheslav Vasilievich (40) ile bazı kişiler arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda, Vyacheslav Vasilievich bıçakla yaralandı.

Hastaneye kaldırılan yaralı, burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.
Olayın ardından çalışma başlatan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayı gerçekleştiren şüphelilerden Ş.Y. ve U.A'yı gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlılar, "kasten öldürme" suçundan adli makamlara sevk edildi.
Olay anı ise çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde tarafların kavga etmesi, Rus uyruklu kişinin bıçaklanması ve daha sonra yere düşmesi yer alıyor.