Divan Lokanta, yıl boyunca Michelin yıldızlı şefleri ağırlıyor

Divan Lokanta, yıl boyunca Michelin yıldızlı şeflerin ellerinden çıkan Akdeniz lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunacak. Michelin Yıldızlı şef ağırlamalarının ilki, 7 Mart'a kadar konuk olan 2 Michelin yıldızlı Vincenzo Candiano ile başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Divan Grubu'nun fine dining mekanı Divan Lokanta, yıl boyunca Michelin yıldızlı şeflerin ellerinden çıkan Akdeniz lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunacak. İlk olarak İtalyan şef Vincenzo Candiano, Akdeniz Mutfağından seçtiği imza yemeklerini misafirlerle buluşturuyor.

1 ana menü ve 2 degüstasyon seçimini içeren özel menülerde tarifler Vincenzo Candiano tarafından yorumlanarak Divan Lokanta'nın mutfağında hazırlanıyor.

Karamelize soğan, kavrulmuş füme badem ve tatlı ekşi vişne coulis sos ile servis edilen tavada mühürlenmiş orkinos ve 3 birbirinden farklı başlangıcın yapıldığı menüde, ana yemekte füme provola peyniri sos, maydanoz klorofili ve kavrulmuş fındık ile tatlandırılan porçini mantarlı fusilli ve diğer 5 ana yemek seçmeli olarak sunuluyor.

Menüde, portakal coulis sos, saf sızma zeytinyağı damlaları ve tarçınlı dondurma ile uyum yakalayan ricotta peynirli Sicilya usulü cannoli ve diğer 3 lezzet ise misafirlere tatlı olarak servis ediliyor. Şef Vincenzo Candiano, Divan İstanbul'da 7 Mart'a kadar menüsünü sunmaya devam ediyor…

Bu konularda ilginizi çekebilir